Cikkek a(z) Otthon kategóriákból

Éjszakai baleset: dugulás esetén kire számíthatunk?

Éjszakai baleset: dugulás esetén kire számíthatunk?

Van néhány olyan előforduló probléma a ház körül, mely azonnali, hatékony beavatkozást igényel. Többek között ilyen a duguláselhárítás is, mely bizonyos esetekben valóban nem tűr halasztást. Érdemes megnézni, hogy az adott városban vagy kerületben kit lehet non-stop hívni, így ha a baj bekövetkezik, csak egy gyors hívás, és a segítség már úton is van. De milyen esetekben lehet szükség azonnali beavatkozásra?

Tegye különlegessé  gyerkőcének szobáját

Tegye különlegessé gyerkőcének szobáját

A legkisebbek mindig is külön figyelmet és plusz szeretet kapnak. Mindenki odafigyel rájuk és lesik minden kívánságukat. A szülőtől kezdve a nagyszülőkig, mindenki el akarja kényeztetni őket. Amikor arról van szó, hogy átrendezzük vagy kifestjük a szobájukat, akkor az egész család ötletel és sorra találják ki a kreatívnál kreatívabb ötleteket. Milyen jó is lenne, ha a szobán Mici Mackó vagy Amerika Kapitány lenne. De örülne neki és milyen büszke lenne… Tovább: Tegye különlegessé gyerkőcének szobáját»

Kétszemélyes sírkő: árak és egyéb hasznos tudnivalók

Kétszemélyes sírkő: árak és egyéb hasznos tudnivalók

Sírkőkészítés alkalmával gyakran szóba kerül a kétszemélyes sírkő megvalósítása. Nem csak a korábban már elhunyt szeretteink számára szeretnénk gondoskodni ilyen módon a méltó nyughelyről, hanem a téma kapcsán az előre gondolkodás is figyelmet érdemel. A mai kor embere igyekszik a halál témáját is racionalizálni, amennyire csak lehet. A saját részre történő sírhelyvásárlással megoldhatóvá válik, hogy a gyermekeknek, hozzátartozóknak aktuális helyzetben ezzel már ne kelljen foglalkozni. Legyen akárhogy is, a cél… Tovább: Kétszemélyes sírkő: árak és egyéb hasznos tudnivalók»

2017 az alumínium redőny éve lesz!

2017 az alumínium redőny éve lesz!

Habár a legtöbb redőnycsere során a családok jelentős része még mindig a különféle műanyag típusokat választja, azonban évek óta érződik már a változás szele, amely esetünkben az alumínium redőnyök térnyerését hozta magával. „2016-ban például már határozottan érezhető volt, hogy minden eddiginél többen választják ezt az új típusú redőnyt, így a legfrissebb előrejelzések szerint magabiztosan kijelenthető, hogy 2017 már biztosan az alumínium redőnyök éve lesz.” – jegyzi meg Sárközi János, a… Tovább: 2017 az alumínium redőny éve lesz!»

A lefolyó dugulás megszüntetése

A lefolyó dugulás megszüntetése

A fürdőszobában, konyhában és toalettben előforduló dugulások sok bosszúságot képesek okozni, s akár teljesen használhatatlanná is tehetik az érintett szanitereket. A lefolyó dugulás megszüntetése azonban nem csak szakember segítségével lehetséges, hanem számos házilagos módszer is létezik arra, hogy a makacs problémáktól megszabaduljunk. Lássuk most, mi a teendő abban az esetben, ha nem folyik le a víz, és szeretnénk olcsón, gyorsan a dolgok végére járni! Legtöbben elsőként a pumpáért nyúlunk, vagy… Tovább: A lefolyó dugulás megszüntetése»

Mik a legfontosabb szempontok beépíthető sütő választáskor?

Mik a legfontosabb szempontok beépíthető sütő választáskor?

Napjainkban egyetlen konyhából sem hiányozhat a sütő, s ha a beépíthető változat mellett dönt, még akkor is számos kérdés adódik arra vonatkozóan, hogy melyik típus bizonyul a legjobbnak. Cikkünkben azt igyekezzük most összegyűjteni, melyek azok a legfontosabb jellegzetességek, melyek a modern beépíthető sütőkre jellemzőek, ezeket tehát mindenképpen érdemes szem előtt tartania a választás alkalmával! Bár kétségtelen, hogy a funkciónak való tökéletes megfelelés az elsődleges szempont, de manapság már a design… Tovább: Mik a legfontosabb szempontok beépíthető sütő választáskor?»

Luxus, exklúzív tapéták online összehasonlítása

Luxus, exklúzív tapéták online összehasonlítása

Az elegáns lakberendezési stílus sosem megy ki a divatból, s bár manapság legtöbben némi exkluzivitással párosítják elemeit, de a hatás gyakorlatilag hasonló. A www.tapétacentrum.hu kínálatában az arany és a luxusmárkák éppen úgy megtalálhatóak, mint a hagyományosabb stílus kedvelőinek megfelelő burkolóanyagok, ráadásul mindez kedvező áron elérhető. A többféle szín-, és ábravilág között mindenki megtalálja azt a tapéta típust, amely ízlésének, és otthona berendezésének a leginkább megfelel.

Mit tehetünk lefolyó dugulás ellen?

Mit tehetünk lefolyó dugulás ellen?

Minden háziasszony otthonában előfordul időnként a dugulás, és még a legkörültekintőbb lefolyó használat ellenére is gond lehet azzal. De mit tehetünk lefolyó dugulás ellen? Mikor érdemes a szaküzletekben kapható csodaszereket alkalmazni? A legtöbb vélemény megegyezik abban, hogy nagy részük inkább alkalmas megelőzésre, mint a már kialakult helyzet orvoslására. Fontos tudnia, hogy nem mindig az ételmaradékok okolhatóak a dugulásért, hiszen maga a zsiradék is képes lerakódni a konyhai lefolyó csövének falán,… Tovább: Mit tehetünk lefolyó dugulás ellen?»

Tavaszi nagytakarítás a lakásban – készítse fel otthonát a legszebb évszakra!

Tavaszi nagytakarítás a lakásban – készítse fel otthonát a legszebb évszakra!

A hóesést és a dermesztően hideg hajnalokat már rég magunk mögött tudhatjuk, és a napsütéses idő beköszöntével szinte vágyunk arra, hogy otthonunkat is megszabadítsuk a portól, és megtöltse azt a friss, tiszta levegő. A tavaszi nagytakarítás a lakásban szinte nélkülözhetetlen a megújuláshoz, és a legszebb hónapokra való felkészüléshez. Kevés az ideje? Azt sem tudja, melyik helyiséggel kezdje, és a család férfi tagjaira biztosan nem számíthat a munkálatokban? Felejtse el, hogy… Tovább: Tavaszi nagytakarítás a lakásban – készítse fel otthonát a legszebb évszakra!»

Karácsonyi nagytakarítás – vendégvárás előtt kötelező!

Karácsonyi nagytakarítás – vendégvárás előtt kötelező!

Már csak pár nap, és itt a karácsony, érkeznek a várt, vagy kevésbé várt vendégek, de tény, hogy az ünnepek előtt a karácsonyi nagytakarítás minden háziasszony napirendjének részét képezi. Nem feltétlenül azért, mert az év más időszakaiban ritkábban nyúlnánk a porszívó, vagy a portörlő után, hanem az év szinte legnagyobb, és leginkább kedvelt ünnepi időszakában bizony a ragyogó lakás lelkiállapotunkra is pozitív hatással van. De hogyan is végezzük el minimális… Tovább: Karácsonyi nagytakarítás – vendégvárás előtt kötelező!»

Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011