0

Tavaszi nagytakarítás a lakásban – készítse fel otthonát a legszebb évszakra!

Tavaszi nagytakarítás a lakásban – készítse fel otthonát a legszebb évszakra!

A hóesést és a dermesztően hideg hajnalokat már rég magunk mögött tudhatjuk, és a napsütéses idő beköszöntével szinte vágyunk arra, hogy otthonunkat is megszabadítsuk a portól, és megtöltse azt a friss, tiszta levegő. A tavaszi nagytakarítás a lakásban szinte nélkülözhetetlen a megújuláshoz, és a legszebb hónapokra való felkészüléshez.

Kevés az ideje? Azt sem tudja, melyik helyiséggel kezdje, és a család férfi tagjaira biztosan nem számíthat a munkálatokban? Felejtse el, hogy a tavaszi nagytakarítás a lakásban egyenlő a szenvedéssel, és a kellemetlen időtöltéssel! Ha nincs egy napja arra, hogy pakolással, tisztítással és porszívózással teljen, akkor ossza be a helyiségeket! 

Bár tény, hogy célszerű rászánni egy napot, és fentről lefelé, bentről kifelé haladni, hogy minden ragyogjon a tisztaságtól, ha azonban egyik nap a fürdőszobát és a vízkőoldást tudná készen, másik nap a lakástextíliákat mosná és a szortírozna a felhalmozódott holmik között, akkor sincs semmi gond. A lényeg, hogy a tavaszi nagytakarítása a lakásban olyan végeredménnyel záruljon, amilyet elképzelt.

Ne feledkezzen meg a pókhálók leszedéséről, az ajtók lemosásáról, a hűtő kitakarításáról sem, és az ablakpucolás se maradjon el, hiszen egy tisztaságtól csillogó ablaküvegen át még szebben hatol majd az éltető napsugár a lakásba! Érdemes olyan jól bevált, régi tisztítószereket kipróbálnia, mint az ecet, vagy a szódabikarbóna. Segítségükkel nem csak pénzt spórolhat, de a környezetet is kímélheti.

Iktatva: Otthon

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011