0

Luxus, exklúzív tapéták online összehasonlítása

Luxus, exklúzív tapéták online összehasonlítása

Az elegáns lakberendezési stílus sosem megy ki a divatból, s bár manapság legtöbben némi exkluzivitással párosítják elemeit, de a hatás gyakorlatilag hasonló. A www.tapétacentrum.hu kínálatában az arany és a luxusmárkák éppen úgy megtalálhatóak, mint a hagyományosabb stílus kedvelőinek megfelelő burkolóanyagok, ráadásul mindez kedvező áron elérhető. A többféle szín-, és ábravilág között mindenki megtalálja azt a tapéta típust, amely ízlésének, és otthona berendezésének a leginkább megfelel.

Lássuk most, melyek azok a színárnyalatok és minták, melyek leginkább keresettek manapság! Míg korábban elsősorban  az exkluzív legénylakásokban találkozhattunk a bordó, a vörös, a lila, vagy a fekete árnyalataival, valamint a rájuk nyomott mintákkal, addig mára teljesen természetessé vált, hogy egy izgalmasan kialakított hálószobához, vagy egy luxust sem nélkülöző nappalihoz e színek közül választanak az ingatlantulajdonosok.

A keleties virágminták akár arany színárnyalatokkal párosítva éppen úgy különleges hangulatot képesek az otthon helyiségeibe varázsolni, mint az arany, a világosbarna és a sárga kombinációi. Merjen néha újítani, próbálja ki a függőleges csíkozással készült tapétákat, és meglepően látványos eredményt érhet el, s mellette a teret is előnyösen befolyásolhatja!

Az élénk színek, a mély tónusok soha nem mennek ki a divatból, és egy megfelelő méretű helyiségben ilyenekkel burkolva a falat egészen más hangulat kölcsönözhető, mint a korábban talán kissé diszkrétebb tapétával. Az öntapadós változatok remek döntésnek számítanak, hiszen egyszerű felhelyezhetőséggel gondoskodnak arról, hogy ne okozzon problémát a felújítás e lépése.

Az élénk kék színek, lila motívumokkal kombinálva egyre többek körében keresett, hiszen a régmúlt korokban gyakran választott árnyalatok és stílusok napjainkban reneszánszukat élik. Ezen színek mindegyike egyedi jelentéssel bír, amelyek mind mást sugalnak. Érdemes körülnéznie a luxus tapéták kínálatában, hiszen lehet, ami elsőre talán túlságosan hivalkodónak is tűnik, másodjára már kedvencévé válik, s hamarosan otthona falain pompázik majd a választott típus. Idővel érdemes váltani, és új dolgokat kipróbálni, pláne, ha ezt kedvezményes áron teheti meg. Minőségi tapéták rendelésekor sem kell lemondania az elérhető árakról, csupán válasszon jól webáruházat! Ebben kívánunk segítségére lenni.

Iktatva: Otthon

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011