Cikkek a(z) Ingatlan kategóriákból

Mire jó a mulcsozás?

Mire jó a mulcsozás?

A mulcs szó jelentésével már általános iskolában megismerkedhetünk, de egészen más értelmet nyer a dolog akkor, ha saját kertünk kialakítása és karbantartása a cél. A talajtakarásra használt anyag számos előnnyel bír, és akár mezőgazdasági méretekben is kihasználhatóak ezek. A szakáruházakban elérhető mulcs fajták horror összegekbe kerülnek, de a kerti zöldhulladékból akár saját magad is előállíthatod a szükséges mennyiséget. A mulcsozáshoz persze az sem árt, ha rendelkezel egy kalapácsos mulcsozóval. A… Tovább: Mire jó a mulcsozás?»

Hogyan zajlik a cserepeslemez felszerelése?

Hogyan zajlik a cserepeslemez felszerelése?

A cserepeslemezek előnyeit csak akkor élvezhetjük igazán, ha a szállítás, a tárolás és a felszerelés is szakszerűen történik. Mielőtt házilag esnél neki a telepítésnek, érdemes lehet néhány szempontot megismerni, hogy a munka végül kifogástalan legyen, és akár több tíz éven keresztül ne is legyen gondod a tetőre. Ezzel pénzt és energiát takaríthatsz meg! Mik az első lépések a cserepeslemez felszerelésénél? Új tetőd kiválasztásakor az első lépés, hogy pontos méreteket adj… Tovább: Hogyan zajlik a cserepeslemez felszerelése?»

Éjszakai baleset: dugulás esetén kire számíthatunk?

Éjszakai baleset: dugulás esetén kire számíthatunk?

Van néhány olyan előforduló probléma a ház körül, mely azonnali, hatékony beavatkozást igényel. Többek között ilyen a duguláselhárítás is, mely bizonyos esetekben valóban nem tűr halasztást. Érdemes megnézni, hogy az adott városban vagy kerületben kit lehet non-stop hívni, így ha a baj bekövetkezik, csak egy gyors hívás, és a segítség már úton is van. De milyen esetekben lehet szükség azonnali beavatkozásra?

Tegye különlegessé  gyerkőcének szobáját

Tegye különlegessé gyerkőcének szobáját

A legkisebbek mindig is külön figyelmet és plusz szeretet kapnak. Mindenki odafigyel rájuk és lesik minden kívánságukat. A szülőtől kezdve a nagyszülőkig, mindenki el akarja kényeztetni őket. Amikor arról van szó, hogy átrendezzük vagy kifestjük a szobájukat, akkor az egész család ötletel és sorra találják ki a kreatívnál kreatívabb ötleteket. Milyen jó is lenne, ha a szobán Mici Mackó vagy Amerika Kapitány lenne. De örülne neki és milyen büszke lenne… Tovább: Tegye különlegessé gyerkőcének szobáját»

Kétszemélyes sírkő: árak és egyéb hasznos tudnivalók

Kétszemélyes sírkő: árak és egyéb hasznos tudnivalók

Sírkőkészítés alkalmával gyakran szóba kerül a kétszemélyes sírkő megvalósítása. Nem csak a korábban már elhunyt szeretteink számára szeretnénk gondoskodni ilyen módon a méltó nyughelyről, hanem a téma kapcsán az előre gondolkodás is figyelmet érdemel. A mai kor embere igyekszik a halál témáját is racionalizálni, amennyire csak lehet. A saját részre történő sírhelyvásárlással megoldhatóvá válik, hogy a gyermekeknek, hozzátartozóknak aktuális helyzetben ezzel már ne kelljen foglalkozni. Legyen akárhogy is, a cél… Tovább: Kétszemélyes sírkő: árak és egyéb hasznos tudnivalók»

Professional Premium Property Zrt. vélemények, tapasztalatok

Professional Premium Property Zrt. vélemények, tapasztalatok

A budapesti albérletpiac egyik legetikusabb szereplője a PPP Zrt., avagy a Professional Premium Property Zrt. A cég indulása óta eltelt évek alatt bebizonyosodott, hogy az általuk képviselt üzleti irány nem csupán fenntartható, hanem kifejezetten gyümölcsöző mindkét fél számára. A titok nyitja az átláthatóság, ügyfélközpontúság és a kölcsönösen előnyös szerződés, amely egyaránt védi a bérlő és a bérbeadó érdekeit. Mivel kap többet az, aki a PPP Zrt.-től bérel ingatlant? Elsősorban a… Tovább: Professional Premium Property Zrt. vélemények, tapasztalatok»

Albérlet támogatás igénylése: mik az állami lakhatási támogatás feltételei?

Albérlet támogatás igénylése: mik az állami lakhatási támogatás feltételei?

Jó hírrel szolgálhatunk azoknak, akik Budapestre költöznének, de sokallják az albérleti díjakat. Bizonyos feltételek teljesülésével akár százezer forintnyi lakbértámogatást is kaphatnak, méghozzá havonta! Az albérlet támogatás igénylése, azaz az állami lakhatási támogatás feltételei viszonylag szigorúak, ám még így is rengetegen vehetik igénybe. Lássuk, miként kaphatsz lakhatási támogatást! Az állami lakhatási támogatás feltételei Összesen kilenc feltételt kell teljesíts, ám pályakezdőként vagy közfoglalkoztatottként azért könnyebb a helyzet, mert több pont nem számít… Tovább: Albérlet támogatás igénylése: mik az állami lakhatási támogatás feltételei?»

Nem egy irodának segített már egy biztonsági ablak

Nem egy irodának segített már egy biztonsági ablak

Ahogy nevük is jelzi, a biztonsági ablakok legnagyobb előnye, hogy sokkal nehezebb őket betörni. A VEKA nyílászárók tökéletesek az irodákba, hiszen különféle biztonsági körülményeknek képesek megfelelni. Manapság nagyon oda kell figyelni arra, hogy milyen nyílászárókkal szereljük fel az irodákat. A legnagyobb biztonságot képesek nyújtani ezek a profi műanyag nyílászárók. A VEKA profil speciális vasalatokkal, üvegezéssel kerülnek forgalomba. A betörés elleni biztonságot ezekkel a nyílászárókkal emelni lehet. A VEKA nyílászárók biztonságuk mellett az… Tovább: Nem egy irodának segített már egy biztonsági ablak»

Ilyen árakon lehet most fonyódi apartmant találni

Ilyen árakon lehet most fonyódi apartmant találni

Ha kíváncsi arra, hogy jelenleg mennyibe kerül egy eladó apartman Fonyódon, akkor az oxigenhouse.eu linkre kattintva megtudhatja. Jó hír sokaknak, hogy most még alacsonyabb árakon lehet megvásárolni. a lakásokat. A Provence Apartments ház Fonyódon található meg amelyben gyönyörű panorámás lakásokat kínálnak eladásra. A lakásokat már 20 millió forint alatt meg lehet vásárolni. A balatoni ősfás környezet, a déli part látványa és a csöndes, de mégis központi helyen fekvő épületkomplexum nagyon jó megoldást… Tovább: Ilyen árakon lehet most fonyódi apartmant találni»

Egy magassági ágvágóval könnyebb dolgozni

Egy magassági ágvágóval könnyebb dolgozni

Szeretné, ha mindig rendezett lenne a kert? Mivel ez a terület is az otthon részét képezi, ezért korántsem mindegy, hogy milyen állapotban van az. A legtöbben a tavaszi hónapokat használják ki kertépítési céllal, de vannak olyan munkálatok, melyek ősszel válnak aktuálissá. Megfelelő szerszámok nélkül aligha képzelhető el a hatékony munkavégzés. Sok esetben speciális eszközökre van szükség, s ilyenkor a praktikum kiemelt jelentőséggel bír. Nem kell mindig létrára mászni, ha megvan… Tovább: Egy magassági ágvágóval könnyebb dolgozni»

Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011