Cikkek a(z) Ingatlan kategóriákból

Professional Premium Property Zrt. vélemények, tapasztalatok

Professional Premium Property Zrt. vélemények, tapasztalatok

A budapesti albérletpiac egyik legetikusabb szereplője a PPP Zrt., avagy a Professional Premium Property Zrt. A cég indulása óta eltelt évek alatt bebizonyosodott, hogy az általuk képviselt üzleti irány nem csupán fenntartható, hanem kifejezetten gyümölcsöző mindkét fél számára. A titok nyitja az átláthatóság, ügyfélközpontúság és a kölcsönösen előnyös szerződés, amely egyaránt védi a bérlő és a bérbeadó érdekeit. Mivel kap többet az, aki a PPP Zrt.-től bérel ingatlant? Elsősorban a… Tovább: Professional Premium Property Zrt. vélemények, tapasztalatok»

Albérlet támogatás igénylése: mik az állami lakhatási támogatás feltételei?

Albérlet támogatás igénylése: mik az állami lakhatási támogatás feltételei?

Jó hírrel szolgálhatunk azoknak, akik Budapestre költöznének, de sokallják az albérleti díjakat. Bizonyos feltételek teljesülésével akár százezer forintnyi lakbértámogatást is kaphatnak, méghozzá havonta! Az albérlet támogatás igénylése, azaz az állami lakhatási támogatás feltételei viszonylag szigorúak, ám még így is rengetegen vehetik igénybe. Lássuk, miként kaphatsz lakhatási támogatást! Az állami lakhatási támogatás feltételei Összesen kilenc feltételt kell teljesíts, ám pályakezdőként vagy közfoglalkoztatottként azért könnyebb a helyzet, mert több pont nem számít… Tovább: Albérlet támogatás igénylése: mik az állami lakhatási támogatás feltételei?»

Nem egy irodának segített már egy biztonsági ablak

Nem egy irodának segített már egy biztonsági ablak

Ahogy nevük is jelzi, a biztonsági ablakok legnagyobb előnye, hogy sokkal nehezebb őket betörni. A VEKA nyílászárók tökéletesek az irodákba, hiszen különféle biztonsági körülményeknek képesek megfelelni. Manapság nagyon oda kell figyelni arra, hogy milyen nyílászárókkal szereljük fel az irodákat. A legnagyobb biztonságot képesek nyújtani ezek a profi műanyag nyílászárók. A VEKA profil speciális vasalatokkal, üvegezéssel kerülnek forgalomba. A betörés elleni biztonságot ezekkel a nyílászárókkal emelni lehet. A VEKA nyílászárók biztonságuk mellett az… Tovább: Nem egy irodának segített már egy biztonsági ablak»

Ilyen árakon lehet most fonyódi apartmant találni

Ilyen árakon lehet most fonyódi apartmant találni

Ha kíváncsi arra, hogy jelenleg mennyibe kerül egy eladó apartman Fonyódon, akkor az oxigenhouse.eu linkre kattintva megtudhatja. Jó hír sokaknak, hogy most még alacsonyabb árakon lehet megvásárolni. a lakásokat. A Provence Apartments ház Fonyódon található meg amelyben gyönyörű panorámás lakásokat kínálnak eladásra. A lakásokat már 20 millió forint alatt meg lehet vásárolni. A balatoni ősfás környezet, a déli part látványa és a csöndes, de mégis központi helyen fekvő épületkomplexum nagyon jó megoldást… Tovább: Ilyen árakon lehet most fonyódi apartmant találni»

Egy magassági ágvágóval könnyebb dolgozni

Egy magassági ágvágóval könnyebb dolgozni

Szeretné, ha mindig rendezett lenne a kert? Mivel ez a terület is az otthon részét képezi, ezért korántsem mindegy, hogy milyen állapotban van az. A legtöbben a tavaszi hónapokat használják ki kertépítési céllal, de vannak olyan munkálatok, melyek ősszel válnak aktuálissá. Megfelelő szerszámok nélkül aligha képzelhető el a hatékony munkavégzés. Sok esetben speciális eszközökre van szükség, s ilyenkor a praktikum kiemelt jelentőséggel bír. Nem kell mindig létrára mászni, ha megvan… Tovább: Egy magassági ágvágóval könnyebb dolgozni»

Miért válasszunk biztonsági ajtót? Itt az 5 legfontosabb előnye!

Miért válasszunk biztonsági ajtót? Itt az 5 legfontosabb előnye!

Lakásfelújítás előtt áll? Szeretné, ha otthona nem csak kényelmes és esztétikus, de egyúttal biztonságos is lenne? Nem véletlen örvend a biztonsági ajtó egyre nagyobb népszerűségnek, hiszen manapság ez a berendezés nyújthat megfelelő védelmet az illetéktelen behatolók ellen. Az elavult zárakkal rendelkező, silány minőségű ajtók sajnos nem csak a biztonság, de a hő-és hangszigetelés terén is hagynak maguk után kívánnivalót. Természetes, hogy legtöbben szeretnénk otthonunkat a béke szigetének tekinteni, s ennek… Tovább: Miért válasszunk biztonsági ajtót? Itt az 5 legfontosabb előnye!»

Az okosotthonok már Magyarországon is egyre népszerűbbek

Az okosotthonok már Magyarországon is egyre népszerűbbek

Az állam otthonteremtési programjának köszönhetően igen sokan most látnak neki családi házuk kivitelezéséhez. Az okosotthonok Magyarországra is eljutottak és egyre több cég foglalkozik ezeknek a tervezésével és kivitelezésével. Az okosotthonokban zónánként vezérelhető fűtésrendszer, világításvezérlés, biztonsági funkciók bevezetése történik meg. A ház vagy lakás tervezés legelső fázisától érdemes bevonni a tervezőt, a villanyszerelőt és természetesen azt a szakembert, akit az épület automatizálással szeretnénk megbízni. Az épületautomatizálás lényege itt olvasható. Akik első… Tovább: Az okosotthonok már Magyarországon is egyre népszerűbbek»

Milyen megtérüléssel érdemes számolni hőszivattyú esetén?

Milyen megtérüléssel érdemes számolni hőszivattyú esetén?

Sokak számára fontos, hogy otthonuk komfortos legyen, ezért a hőszivattyú kiválasztása is egy igen fontos feladat. Fűtés korszerűsítés, vagy az új építésű lakóházak fűtésének kialakítása során is oda kell figyelni, hogy a megfelelő szivattyút válasszuk ki. A megfelelő levegő-víz hőszivattyú kiválasztásával a környezetből nyert hőenergia segítségével lehet a lakásokban a melegvizet előállítani és gondoskodni a fűtésről. A Panasonic készülékei A Panasonic is kínálja termékeit a hőszivattyúk piacán, amelynek megvásárlását érdemes… Tovább: Milyen megtérüléssel érdemes számolni hőszivattyú esetén?»

2017 az alumínium redőny éve lesz!

2017 az alumínium redőny éve lesz!

Habár a legtöbb redőnycsere során a családok jelentős része még mindig a különféle műanyag típusokat választja, azonban évek óta érződik már a változás szele, amely esetünkben az alumínium redőnyök térnyerését hozta magával. „2016-ban például már határozottan érezhető volt, hogy minden eddiginél többen választják ezt az új típusú redőnyt, így a legfrissebb előrejelzések szerint magabiztosan kijelenthető, hogy 2017 már biztosan az alumínium redőnyök éve lesz.” – jegyzi meg Sárközi János, a… Tovább: 2017 az alumínium redőny éve lesz!»

Billenő garázskapu beépítése házilag? Csak óvatosan.

Billenő garázskapu beépítése házilag? Csak óvatosan.

Építkezés, lakásfelújítás előtt áll, és szeretné minőségi termékek mellett letenni voksát? Garázst alakít ki, és fontosnak tartja, hogy elérhető árú, mégis megbízható színvonalú garázskaput válasszon? A legnépszerűbbnek a billenő garázskapu bizonyul, melyet elsősorban azoknak ajánlanak a szakemberek, akik az egyszerű és tartós megoldások hívei. Akár faburkolattal ellátott változat mellett is dönthet, ám ez esetben is fontos, hogy odafigyeljen az állapot megőrzésére. A Garázskapu Birodalom szerint a környezeti hatásokkal szemben is… Tovább: Billenő garázskapu beépítése házilag? Csak óvatosan.»

Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011