Cikkek a(z) Állás - Munka kategóriákból

Hogyan válj sikeres táncossá?

Hogyan válj sikeres táncossá?

Fiatalon szakmát választani korántsem egyszerű feladat. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokan még 18-20 éves korukban sem tudják, hogy melyik terület lenne ideális számukra, mint ahogyan azt sem ismerik, miben igazán tehetségesek. De akkor mégis hogyan lehet az, hogy egyesek már akár ötödik évfolyamtól szakirányú intézményekben tanulnak, célirányosan követve belülről fakadó szenvedélyüket? Nem más az oka ennek, mint az a fajta tehetség, amely már egészen fiatal korban megmutatkozik. A táncos… Tovább: Hogyan válj sikeres táncossá?»

Hogyan írjunk jó önéletrajzot – tippek és trükkök

Hogyan írjunk jó önéletrajzot – tippek és trükkök

A munkakeresés és elhelyezkedés nehéz terület. Ha megtaláltuk az elképzeléseinknek megfelelő álláslehetőséget, akkor az első lépés az önéletrajz (CV) elkészítése, hiszen a leendő munkahelyünk vezetői, esetleg HR-es kollégái ezt látják meg először, az önéletrajz, a mi névjegyünk. Ezért fontos, hogy jó önéletrajzot írjunk. Néhány tipp és trükk, hogyan írjunk jó önéletrajzot: Az elmúlt években az amerikai, azaz a blokkokban tagolt, időrendi sorrendben visszafelé haladó önéletrajzok váltak általánosan elfogadottá. Olyan önéletrajzot… Tovább: Hogyan írjunk jó önéletrajzot – tippek és trükkök»

Interjú: Boóc András a Target Marketing Kft ügyvezetője

Interjú: Boóc András a Target Marketing Kft ügyvezetője

Orvostechnikai eszközök, gyógyszerek, online marketing és értékesítési tanácsadás – hogy miként férnek össze ezek a talán elsőre eltérő üzletágak? Hozzáértés és maximális szakmai felkészültség, melyeket mindenképpen megkövetelnek a területek. A Target Marketing Kft mögött olyan szakemberek állnak, akik már bizonyítottak a saját területükön, és ezt a tudást egy közös cégben szeretnék kamatoztatni – válaszolt dr. Boóc András. Vannak olyan területek manapság, ahol a bizalom, és a profizmusba vetett hit rendkívül fontosak…. Tovább: Interjú: Boóc András a Target Marketing Kft ügyvezetője»

Elhelyezkedés diploma nélkül

Elhelyezkedés diploma nélkül

A felsőoktatási rendszer változások előtt áll, hiszen az államilag finanszírozott helyek számának tekintetében jelentős csökkentések várhatóak. Mit tehetnek tehát azok, akiknek vagy egyáltalán nem sikerült bekerülni a választott felsőoktatási intézménybe, vagy a költségtérítéses képzés magas költségeinek nem tudnak megfelelni? Aki sikertelen felvételije miatt nem szeretne lemondani a tanulás és a képzettség nyújtotta előnyökről álláskeresés során,jó döntésnek bizonyulhat egy OKJ-s tanfolyam elvégzése. A munkaerő piacon jelentkező túlképzettség hatására mind nagyobb igény… Tovább: Elhelyezkedés diploma nélkül»

Munkavállalás: diploma nélkül sem lehetetlen, de fejlődni kell

Munkavállalás: diploma nélkül sem lehetetlen, de fejlődni kell

Néhány évtizeddel ezelőtt a munkapiacon a mai viszonyoktól merőben eltérő tendenciák voltak megfigyelhetőek. Az iskolapadból egyenes út vezetett a sokszor nyugdíjazásig betöltött munkahelyi feladatkörhöz. A manapság tapasztalt élethosszig tartó tanulás ismeretlen volt, a gazdasági helyzet és a piac nem kívánta meg a folyamatos továbbképzés, a fejlődésre való ilyen irányú igény szükségét. A munkapiac kínálati oldalán napjainkban mutatkozó verseny a mai középkorosztály számára gyakran érthetetlen. Az egyre növekvő elvárásoknak való megfelelés,… Tovább: Munkavállalás: diploma nélkül sem lehetetlen, de fejlődni kell»

Elindult a Sulinova.hu – a vásárlás előtti tájékoztató oldal

Elindult a Sulinova.hu – a vásárlás előtti tájékoztató oldal

Elindult a Sulinova.hu – a vásárlás előtti tájékoztató oldal. Válogatott hírek, különböző témákban, rendszeresen frissítve: ez a sulinova.hu!

Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011