Cikkek a(z) Pénzügyi kategóriákból

Magánnyugdíjpénztár taglétszám 2013

Magánnyugdíjpénztár taglétszám 2013

A magánnyugdíjpénztári tagok 2011. januárjának végéig nyilatkozhattak arról, hogy maradnak-e nyugdíjpénztáruknál, s amennyiben ez nem történik meg, úgy az állami rendszerbe történő átkerülésről volt szó. A 2011-es évben elfogadott jogszabályok is arra vonatkozó előírásokat tartalmaznak, miszerint a szándékaikról nem nyilatkozók, valamint a megszűnő pénztárak volt tagjai is az államhoz kerültek. Nyilvánvaló tény ugyanis, hogy egyre több magánnyugdíjpénztár szűnik meg a megfelelő anyagi háttér hiányában – írja a magánnyugdíjpénztár.hu.

Hitelkiváltás online kalkulátor

Hitelkiváltás online kalkulátor

Kevés szabadidővel rendelkezik, és a bankok közötti rohangászás helyett inkább választaná az internet kínálta kényelmet? Hitelkiváltás online kalkuláció itt található, ha tehát adósságait szeretné kedvezőbb feltételek mellett törleszteni, akkor mindenképpen érdemes az online lehetőségekkel élnie előbb. A tájékozódás szakaszában a világhálón található, számos témával foglalkozó weboldal hasznos segítőtársnak bizonyul majd. Életünk kiszámíthatatlansága, a munkaerő-piaci viszonyok, és a gazdasági helyzet bizony könnyen sodorhatnak olyan helyzetbe, hogy megváltoznak anyagi lehetőségeink, és a… Tovább: Hitelkiváltás online kalkulátor»

Egyre népszerűbb az elektronikus számlafizetés

Egyre népszerűbb az elektronikus számlafizetés

A közüzemi számlafizetők körében egyre nagyobb népszerűségnek örved az elektronikus befizetés. A frissen készült felmérések szerint az átlagos ügyfél két szolgáltatótól is elektronikus formában kéri az aktuális befizetnivaló számlát, és a felhasználók harmada pedig akár három, vagy még több cégtől is ilyen formában kéri a számláját.

Karácsonyi akciós hitelek – valóban megéri?

Karácsonyi akciós hitelek – valóban megéri?

Már novemberben sincs olyan bevásárlás, hogy ne találnánk szembe magunkat a jobbnál jobb ajánlatokkal, a legújabb elektronikai kütyükkel, vagy a háztartási készülékek széles választékával, melyeket lássuk be, sokszor csak hitelfelvétellel tudnánk finanszírozni. A karácsonyi akciós hitelek tényleg az egyedüli megoldásnak bizonyulnak az ünnepek felejthetetlenné tételéhez?  (X) Provident hirdetés Személyi hitel igénylés itt! A biztosnak mondható állás megléte mellett sokan gondolnak arra, hogy a két-háromszázezer forintos akár hitel-, akár személyi kölcsön… Tovább: Karácsonyi akciós hitelek – valóban megéri?»

Novemberi kötelező biztosítás váltás

Novemberi kötelező biztosítás váltás

Az elmúlt időszak jogszabályi változásai sokak számára okoztak bosszúságot, és a jogi háttéranyag frissülése az autósokat sem kerülte el. A szokásos novemberi kötelező biztosítás váltás alkalmával érdemes tisztában lennie azzal, hogy milyen újdonságok várhatóak a 2013-as évtől a témával kapcsolatban. A Magyar Biztosítók Szövetsége többször próbálta már eloszlatni azokat a kételyeket, melyek ezzel kapcsolatban felmerültek az autósokban. A novemberi kötelező biztosítás váltás alkalmával tehát tájékozódjon arról, hogy miként változnak a… Tovább: Novemberi kötelező biztosítás váltás»

Személyi hitel ingatlanfedezet nélkül

Személyi hitel ingatlanfedezet nélkül

Nem várt kiadások bármikor adódhatnak, és ha nem rendelkezik megfelelő összegű félretett pénzzel, akár súlyos finanszírozási problémák is adódhatnak. Bár senki nem szeret elköteleződni egy hitelintézet felé, de sajnos vannak olyan esetek, amikor ez lehet az egyetlen ésszerű megoldás.

Személyi kölcsön online hitelkalkulátor

Személyi kölcsön online hitelkalkulátor

Előfordult már Önnel, hogy fizetéséből nem futotta a hirtelen jött kiadásokra? Mennyire áll biztos lábakon, ami az anyagiakat illeti? Van félretett pénze a nem várt helyzetekre?

Hitelkártya igénylés online

Hitelkártya igénylés online

A rohanó hétköznapokban sokszor nincs idő az ügyintézésre, és néha csak nehézségek árán oldható meg, hogy egyes feladatok végére pontot tehessünk. Sajnos nincs ez másként pénzügyeink, hiteleink intézése során sem. A bankokban való sorban állás helyett azonban ma már rendelkezésünkre áll egy más lehetőség is.

Erzsébet-utalvány, az új juttatási rendszer

Erzsébet-utalvány, az új juttatási rendszer

Az idei év jogszabályi változásainak köszönhetően az Erzsébet-utalvány is helyet kapott a béren kívüli juttatások között. Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő utalvány a társadalmi szolidaritás teljesebb körű megvalósításának indokával jött létre, s válik egyre több helyen elfogadhatóvá. A mind a munkaadók, mind a munkavállalók szempontjából előnyös lehetőséggel egyre többen élnek, s válnak elfogadóhelyekké. A legnagyobb áruházláncokban már most is fizethetünk ezzel, s ezek köre a közeljövőben egyre bővülni fog. A… Tovább: Erzsébet-utalvány, az új juttatási rendszer»

KGFB 2012 – a kalkulátor helyes használata

KGFB 2012 – a kalkulátor helyes használata

Ahhoz, hogy a megfelelő KGFB konstrukciót válasszuk ki, a kötelező biztosítás kalkulátor helyes használatára is szükség van. Igaz, hogy egyáltalán nem nehéz használni a kalkulátort, azonban az ismétlés soha nem árthat meg. Azoknak, akik most először kötnek kötelező biztosítást egész biztosan hasznos lesz. A biztosító váltás első lépésében a kalkulátorban meg kell adni a szerződő adatait, és a szerződéskötés okát. Ezután a gépjármű azon adataira van szükség, ami elengedhetetlen a… Tovább: KGFB 2012 – a kalkulátor helyes használata»

Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011