Cikkek a(z) Hitel kategóriákból

Hitelkiváltás online kalkulátor

Hitelkiváltás online kalkulátor

Kevés szabadidővel rendelkezik, és a bankok közötti rohangászás helyett inkább választaná az internet kínálta kényelmet? Hitelkiváltás online kalkuláció itt található, ha tehát adósságait szeretné kedvezőbb feltételek mellett törleszteni, akkor mindenképpen érdemes az online lehetőségekkel élnie előbb. A tájékozódás szakaszában a világhálón található, számos témával foglalkozó weboldal hasznos segítőtársnak bizonyul majd. Életünk kiszámíthatatlansága, a munkaerő-piaci viszonyok, és a gazdasági helyzet bizony könnyen sodorhatnak olyan helyzetbe, hogy megváltoznak anyagi lehetőségeink, és a… Tovább: Hitelkiváltás online kalkulátor»

Karácsonyi akciós hitelek – valóban megéri?

Karácsonyi akciós hitelek – valóban megéri?

Már novemberben sincs olyan bevásárlás, hogy ne találnánk szembe magunkat a jobbnál jobb ajánlatokkal, a legújabb elektronikai kütyükkel, vagy a háztartási készülékek széles választékával, melyeket lássuk be, sokszor csak hitelfelvétellel tudnánk finanszírozni. A karácsonyi akciós hitelek tényleg az egyedüli megoldásnak bizonyulnak az ünnepek felejthetetlenné tételéhez?  (X) Provident hirdetés Személyi hitel igénylés itt! A biztosnak mondható állás megléte mellett sokan gondolnak arra, hogy a két-háromszázezer forintos akár hitel-, akár személyi kölcsön… Tovább: Karácsonyi akciós hitelek – valóban megéri?»

Személyi hitel ingatlanfedezet nélkül

Személyi hitel ingatlanfedezet nélkül

Nem várt kiadások bármikor adódhatnak, és ha nem rendelkezik megfelelő összegű félretett pénzzel, akár súlyos finanszírozási problémák is adódhatnak. Bár senki nem szeret elköteleződni egy hitelintézet felé, de sajnos vannak olyan esetek, amikor ez lehet az egyetlen ésszerű megoldás.

Személyi kölcsön online hitelkalkulátor

Személyi kölcsön online hitelkalkulátor

Előfordult már Önnel, hogy fizetéséből nem futotta a hirtelen jött kiadásokra? Mennyire áll biztos lábakon, ami az anyagiakat illeti? Van félretett pénze a nem várt helyzetekre?

Hitelkártya igénylés online

Hitelkártya igénylés online

A rohanó hétköznapokban sokszor nincs idő az ügyintézésre, és néha csak nehézségek árán oldható meg, hogy egyes feladatok végére pontot tehessünk. Sajnos nincs ez másként pénzügyeink, hiteleink intézése során sem. A bankokban való sorban állás helyett azonban ma már rendelkezésünkre áll egy más lehetőség is.

Diákhitel: kedvezményes hitel lehetőség diákoknak

Diákhitel: kedvezményes hitel lehetőség diákoknak

A felsőoktatás területén tapasztalható megemelkedett költségek, a diploma megszerzésével együtt járó időbeli kötöttségek, valamint az esélyegyenlőség megvalósítása hívta életre a diákhitel intézményrendszerét. Eltérően más hiteltípusoktól, hitelbírálatról nem beszélhetünk. Egyetlen feltétele a felsőoktatási intézményben való aktív féléves hallgatói jogviszony. A diákhitel konstrukciót kedvező feltételei és törlesztési lehetősége miatt hallgatók ezrei igénylik évről évre, hogy megkönnyítsék ezzel a felmerülő költségeik finanszírozását. Sok diáknak ez az egyetlen lehetősége, hogy a költségtérítéses szakképzés által… Tovább: Diákhitel: kedvezményes hitel lehetőség diákoknak»

Elindult a Sulinova.hu – a vásárlás előtti tájékoztató oldal

Elindult a Sulinova.hu – a vásárlás előtti tájékoztató oldal

Elindult a Sulinova.hu – a vásárlás előtti tájékoztató oldal. Válogatott hírek, különböző témákban, rendszeresen frissítve: ez a sulinova.hu!

Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011