0

2017 az alumínium redőny éve lesz!

2017 az alumínium redőny éve lesz!

Habár a legtöbb redőnycsere során a családok jelentős része még mindig a különféle műanyag típusokat választja, azonban évek óta érződik már a változás szele, amely esetünkben az alumínium redőnyök térnyerését hozta magával. „2016-ban például már határozottan érezhető volt, hogy minden eddiginél többen választják ezt az új típusú redőnyt, így a legfrissebb előrejelzések szerint magabiztosan kijelenthető, hogy 2017 már biztosan az alumínium redőnyök éve lesz.” – jegyzi meg Sárközi János, a Csancsa Árnyékolástechnikától.

Mindez persze még messze nem jelenti azt, hogy a könnyűfémből készült árnyékolók az eladások terén megelőzik műanyag társaikat, ugyanakkor a népszerűség tekintetében már biztosan be fogják érni őket, és amennyiben a népszerűség növekedésének üteme nem módosul, abban az esetben a későbbiek során keresettebbé is válhatnak a jelenlegi piacvezetőnél. Ennek az oka főként az, hogy az alumínium redőnyök ma már egyre szélesebb árkategóriát fednek le, így találhatunk köztük elérhető árú, ámde ennek ellenére is minőségi darabokat, és tapasztalat, hogy az emberek sokkal szívesebben adnak ki ugyanannyi, vagy kicsivel több pénzt egy fémből, mint egy műanyagból készült használati tárgyért.

Mindezen túl az alumínium redőnyök népszerűségét a kérdéses árnyékoló vitathatatlan előnyei adják, amelyek egy jelentős részét sokan nem is ismerik! Hogy melyek ezek?

Az alumínium redőny előnyei

  • Az alumínium redőny kapcsán az egyik legkevésbé hangoztatott tulajdonság az egyik legjelentősebb is egyben, lévén az efféle termékek rendkívül jó hő- és hangszigetelő képességekkel rendelkeznek, így amennyiben nyugodtan szeretnénk aludni, vagy télen jobban védenénk ablakunkat a hidegtől, akkor mindenképpen ezt válasszuk a műanyag helyett!
  • Egy alumínium redőny mindezen túl sokkal tartósabb, ezáltal időt állóbb is, mint műanyag társai! A műanyag egy idő után elfáradhat, elszíneződhet és elgyengülhet, de az alumínium esetében ilyesmitől nem kell tartanunk, hiszen sem a rozsda, sem az idő vasfoga nem árthat neki.
  • Mivel egy könnyűfém szerkezetről beszélünk, a leengedett alumínium redőny több tekintetben is biztonságos! Egyrészről, ha olyan környezetben lakunk, megvédi nyílászáróinkat a sérülésektől, másrészt pedig az illetéktelen behatolók is lényegesen nehezebben jutnak át egy efféle extra védelmen.
  • Az alumíniumból készült redőnyök rendszerint könnyedén motorizálhatók, valamint automatizálhatók is. Ennek köszönhetően kimagasló kényelem vár ránk a használatával, hiszen gombnyomásra, akár az ágy kényelméből is felhúzhatók vagy leereszthetők, érzékelőkkel ellátva pedig a kinti fényviszonyokhoz igazodva, automatikusan mozognak.
  • Az alumínium redőnyök mindezen túl esztétikus kinézettel rendelkeznek, és kiváló ár-érték arányt képviselnek, pláne úgy, hogy a gyártási technológia fejlődésével ma már ugyanolyan olcsón előállíthatók, mint műanyag társaik.
  • Az előnyök kapcsán kiemelendő még, hogy az alumínium redőnyök már meglévő fa- vagy műanyag redőnyök helyére is tökéletesen felszerelhetők, hovatovább szúnyoghálóval kombináltan is kérhetők.
Iktatva: Ingatlan, Otthon

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011