Cikkek a(z) Szórakozás - Játék kategóriákból

Az élménylövészet mesterlövész puskával kiváló stresszlevezetés

Az élménylövészet mesterlövész puskával kiváló stresszlevezetés

A stressz mindennapjaink szerves részét képezi, és kizárni igen nehéz azt életünkből. A feldolgozatlan feszültség nem csak megbetegedésekhez, de folyamatos lelki gondokhoz, és így az életminőség romlásához vezethet. De vajon mit érdemes tenni a stressz leküzdésének érdekében? Hogyan kezeljük azokat a történéseket, amelyek időről-időre előfordulnak akár a magánélet, akár a munka területén? Nem lehet elégszer hangsúlyozni a szabadidő aktív eltöltését, hiszen ez az idő adatott meg számunkra ahhoz, hogy regenerálódjunk… Tovább: Az élménylövészet mesterlövész puskával kiváló stresszlevezetés»

Születésnapi ajándéknak a társasjáték a befutó

Születésnapi ajándéknak a társasjáték a befutó

Minden évben boldogan várjuk gyermekünk születésnapját. A legnagyobb talány azonban az, hogy milyen játékot vásároljunk neki, amivel biztosan nem lövünk mellé. Minden kisgyerek szinte napi szinten ömleszti a szülőkre kívánságait, de természetesen ezeknek a kéréseknek ellen kell állni, azonban nem árt, ha jól megjegyezzük ezeket a kívánságokat. Egy születésnap azonban más és ezeket a játékokat már bátran megvásárolhatjuk. Nagyon sok játékokat forgalmazó webáruházban elkérik a gyerek születési dátumát is, hiszen… Tovább: Születésnapi ajándéknak a társasjáték a befutó»

Mielőtt kutyát vásárolnál, olvasd el ezt az 5 tanácsot

Mielőtt kutyát vásárolnál, olvasd el ezt az 5 tanácsot

Komoly, nagy felelősséggel járó döntés egy kiskutya befogadása az otthonodba. Ne feledd, nem csak egy aranyos, izgő-mozgó plüssjátékot viszel haza, hanem egy élőlényt, amiről gondoskodnod kell. Hogy az új családtag megvásárlása és hazahozása ne okozzon gondot és csalódást, nem árt felkészülnöd előre. Az 5legfontosabb tudnivalót itt olvashatod. 1. Megbízható tenyésztőtől vásárolj! Ha már tudod, milyen kutyát szeretnél, fordíts időt arra is, hogy a lehető legmegbízhatóbb helyről vedd meg! Hiteles forrásokból… Tovább: Mielőtt kutyát vásárolnál, olvasd el ezt az 5 tanácsot»

Videókártya olcsón? Nézzük a lehetőségeket.

Videókártya olcsón? Nézzük a lehetőségeket.

Ha a PC optimális kihasználásáról van szó, akkor mindig több tényező függvényeként alakul a kényelmes, megbízható és élvezhető működtetés. Legtöbben szeretnénk olcsón megúszni az alkatrészek, nélkülözhetetlen elemek cseréjét, ám a korszerűsítésnél érdemes átgondolni, hogy mennyit költünk az egyes termékekre. Sokak számára okoz gondot a processzor megválasztása, de hasonlóképpen problémás lehet a megfelelő videokártya megtalálása. A piaci kínálat rendkívül széles, és a hétköznapi felhasználóktól kezdve a komoly játékosokig mindenki megtalálhatja azt… Tovább: Videókártya olcsón? Nézzük a lehetőségeket.»

Melyik a legmenőbb gyerek uzsonnás doboz?

Melyik a legmenőbb gyerek uzsonnás doboz?

A világhálón nem csak a legtrendibb gyerekjátékokat lehet elérhető áron megrendelni, hanem a kicsik iskolába szükséges kiegészítőit is. Az iWay.hu bolt adatai szerint a tolltartók és iskolatáskák mellett a gyerek uzsonnás dobozok is nagy népszerűségnek örvendenek. A focis változatok mellett a kislányok körében a mesehősöket ábrázoló típusok a leginkább kedveltek, sőt, kulacsokkal is egyre többen egészítik ki az iskolába magukkal vitt szettet. Bár vannak olyan iskolák, ahol fontosnak tartják a gyermekek… Tovább: Melyik a legmenőbb gyerek uzsonnás doboz?»

Filmek és sorozatok – néhány tipp a kínálatból

Filmek és sorozatok – néhány tipp a kínálatból

A hűvös esték beköszöntével egyre többen választják a szabadtéri programok helyett a filmek és sorozatok kínálta kikapcsolódási lehetőséget. Bár tény, hogy a tv csatornákon egyre nehezebb olyan filmet találni, ami nem számít még lerágott csontnak, de hála az internetnek, klasszikusok és a legújabb alkotások is nézhetőek online. Mindegy, hogy a művészfilmek, a thrillerek, az izgalmas akció filmek és sorozatok, vagy épp a rettegést ígérő horrorfilmek megszállottja, a kínálatban minden bizonnyal… Tovább: Filmek és sorozatok – néhány tipp a kínálatból»

A virágrendelés online soha nem volt ilyen egyszerű

A virágrendelés online soha nem volt ilyen egyszerű

Virággal lepné meg kedvesét évforduló alkalmából? Szeretné megajándékozni a kiszemelt hölgyet, és szívesen tenné ezt futáron keresztül? Ha Budapestre, vagy ha más nagyvárosba, pl. Győrbe, vagy Szegedre szeretnénk rendelni virágot akkor ezeknél a helyi cégeknél érdemes érdeklődni. Napjainkban már szinte mindenhol megtalálhatóak azok a lehetőségek, melyeket kihasználva örömtelivé varázsolhatja választottja napját.

XBox 360 és PS3 összehasonlítás: adatok és konfiguráció

XBox 360 és PS3 összehasonlítás: adatok és konfiguráció

Évek óta folyik arról a vita, hogy vajon melyik gyártó konzolja a jobb, és nyújt teljesebb játékélményt. A tapasztalatok eltérőek mind a megjelenítést, mind az extra szolgáltatásokat és az élettartamot illetően is, de tény, hogy a konzolok piacát az Xbox 360 és a PS3 uralják itthon és külföldön is. Elsőként érdemes kicsit a külsejüket szemügyre venni. Bár mindkét konzol használható álló helyzetben is, de a lemezolvasás miatt célszerűbb inkább fektetve… Tovább: XBox 360 és PS3 összehasonlítás: adatok és konfiguráció»

A PS3 vagy az Xbox 360 élettartama a hosszabb?

A PS3 vagy az Xbox 360 élettartama a hosszabb?

Elektronikai cikkek beszerzése előtt nem mehetünk el az élettartam kérdése mellett. Mint minden elektronikát tartalmazó eszköz, a PS3 és az Xbox 360 platform élettartama is limitált. De melyik éri meg jobban? Melyik mellett érdemes inkább letenni voksunkat, ha éppen konzol vásárlás előtt állunk? Mivel árak tekintetében gyakorlatilag egyforma a két gyártó kínálata, így más szempontok azok, melyek döntőek lehetnek.

PS4 érkezése: a megjelenés dátuma…

PS4 érkezése: a megjelenés dátuma…

Nagy várakozás előzte meg a Plaistation legújabb konzoljának érkezését, de végre itt a hivatalos megjelenés dátuma és a SONY bejelentés. Sőt, már az árakkal kapcsolatban is vannak információink, hazánkban 125 ezer forint körüli áron lesz beszerezhető a minden extrával ellátott, igazi játékélményt biztosító készülék. Nem biztos, hogy megéri külföldről rendelni, hiszen már Magyarországon is előrendelhető a konzol, és akár a karácsonyfa alá is kerülhet majd a kétségkívül örömet szerző termék…. Tovább: PS4 érkezése: a megjelenés dátuma…»

Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011