Cikkek a(z) Építkezés kategóriákból

Hogyan zajlik a cserepeslemez felszerelése?

Hogyan zajlik a cserepeslemez felszerelése?

A cserepeslemezek előnyeit csak akkor élvezhetjük igazán, ha a szállítás, a tárolás és a felszerelés is szakszerűen történik. Mielőtt házilag esnél neki a telepítésnek, érdemes lehet néhány szempontot megismerni, hogy a munka végül kifogástalan legyen, és akár több tíz éven keresztül ne is legyen gondod a tetőre. Ezzel pénzt és energiát takaríthatsz meg! Mik az első lépések a cserepeslemez felszerelésénél? Új tetőd kiválasztásakor az első lépés, hogy pontos méreteket adj… Tovább: Hogyan zajlik a cserepeslemez felszerelése?»

Az okosotthonok már Magyarországon is egyre népszerűbbek

Az okosotthonok már Magyarországon is egyre népszerűbbek

Az állam otthonteremtési programjának köszönhetően igen sokan most látnak neki családi házuk kivitelezéséhez. Az okosotthonok Magyarországra is eljutottak és egyre több cég foglalkozik ezeknek a tervezésével és kivitelezésével. Az okosotthonokban zónánként vezérelhető fűtésrendszer, világításvezérlés, biztonsági funkciók bevezetése történik meg. A ház vagy lakás tervezés legelső fázisától érdemes bevonni a tervezőt, a villanyszerelőt és természetesen azt a szakembert, akit az épület automatizálással szeretnénk megbízni. Az épületautomatizálás lényege itt olvasható. Akik első… Tovább: Az okosotthonok már Magyarországon is egyre népszerűbbek»

Milyen megtérüléssel érdemes számolni hőszivattyú esetén?

Milyen megtérüléssel érdemes számolni hőszivattyú esetén?

Sokak számára fontos, hogy otthonuk komfortos legyen, ezért a hőszivattyú kiválasztása is egy igen fontos feladat. Fűtés korszerűsítés, vagy az új építésű lakóházak fűtésének kialakítása során is oda kell figyelni, hogy a megfelelő szivattyút válasszuk ki. A megfelelő levegő-víz hőszivattyú kiválasztásával a környezetből nyert hőenergia segítségével lehet a lakásokban a melegvizet előállítani és gondoskodni a fűtésről. A Panasonic készülékei A Panasonic is kínálja termékeit a hőszivattyúk piacán, amelynek megvásárlását érdemes… Tovább: Milyen megtérüléssel érdemes számolni hőszivattyú esetén?»

Kazán javítás vagy inkább új készülék vásárlás?

Kazán javítás vagy inkább új készülék vásárlás?

A tavasztól őszig terjedő időszak a lakásfelújítás időszaka. Legyen szó szobafestésről, burkolásról, vagy éppen kazáncseréről, a fűtésszezon lecsengésével egyre többen érdeklődnek az efféle szakmunkák és készülékek iránt. De valóban szükség van a kazán cseréjére, vagy elegendő lenne a javítás is? Először nyilvánvalóan érdemes kikérni szakember véleményét, de ha a várható költségek túl magasak, mindenképpen javasoltabb inkább a csere. Van olyan gázkazán, ami állami támogatással vásárolható meg, ennek részleteiről is érdemes tájékozódnia.

A legrégebbi kínai munkagép gyártó

A legrégebbi kínai munkagép gyártó

Ezúttal Kína egyik legrégebbi – mind a mai napig üzemelő – munkagépgyártó vállalatát, a LiuGong cégcsoportot mutatjuk be. A LiuGong munkagépek 1958 óta állnak az építőipar szolgálatában. A gyártónak sikerült lencsevégre kapnia egy 1968-ban gyártott homlokrakodót, mely mind a mai napig üzemel.

Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011