Cikkek a(z) Elekronika kategóriákból

Mit tud a Microsoft Hyper-V Server 2019 virtuális szerver? 2500/2909

Mit tud a Microsoft Hyper-V Server 2019 virtuális szerver? 2500/2909

A Microsoft a napokban tette ingyenesen elérhetővé a Hyper-V 2019 ingyenes virtuális szerver szolgáltatását. A Viridian, vagy Hyper-V egy olyan szoftver, amely képes virtuális szervert futtatni 32 és 64 bites architektúrán egyaránt. Az első kiadása még a Windows 8 mellett jelent meg és leváltotta a Windows Virtual PC-t – amely még Win NT környezet alatti hardver virtualizációs alkalmazásként létezett. A Windows Server 2008-tól egészen Windows Server 2012-ig változtatás nélkül volt… Tovább: Mit tud a Microsoft Hyper-V Server 2019 virtuális szerver? 2500/2909»

Milyen férfi karóra márkák vannak?

Milyen férfi karóra márkák vannak?

Ezen az oldalon különböző márkájú férfi karórát nézhet meg.  Az órazona.hu webshopjában többféle márka közül is választhatunk. Itt megtalálható a Weide, a Sanda, a Benyar, a Naviforce, a Megir, az Ohsen márka is. A kiválasztott karórát igen gyors házhoz szállítják, így biztosak lehetünk abban, hogy a karácsonyi ajándéknak szánt óra időben a karácsonyfa alá kerülhet. A karórák kiszállítását folyamatosan nyomon lehet követni a weboldalon keresztül, amely szintén egy igen nagy könnyebbség… Tovább: Milyen férfi karóra márkák vannak?»

Mi alapján válasszunk vonalkódolvasót?

Mi alapján válasszunk vonalkódolvasót?

A vonalkódokat az 1900as évek végétől használják a különböző ágazatokban, legyen szó akár egy egyszerű kisboltról vagy egy nagy szállítmányozási cégről. Azóta széles körben elterjedt és sokat fejlődött ez a technológia, éppen ezért ma már számos különböző megoldás létezik a cégek számára. Megkértük az egyik legnagyobb magyarországi vonalkódtechnikai cég, az Ident kft szakértőit, segítsenek olvasóinknak a döntéshozatalban. Mielőtt kiválasztjuk a vállalkozásunknak megfelelő vonalkódolvasót a következő szempontokat érdemes megvizsgálnunk. Az olvasás… Tovább: Mi alapján válasszunk vonalkódolvasót?»

Ha elázik a telefon…

Ha elázik a telefon…

  Manapság minden léptünket a modern technológia kíséri, és amihez évekkel ezelőtt még több szobányi hely kellett, ma már egyszerűen elfér a zsebünkben. Ennek hála, ma már mondhatjuk, hogy ezek a készülékek nélkülözhetetlenek lettek a mindennapokban – a kapcsolattartásban, a munkában, a tájékozódásban, azaz gyakorlatilag mindenben segítségünkre vannak az okostelefonok, és ha valamiért meg kell tőle válnunk, az bizony okozhat kellemetlen helyzeteket. Végtelenül bosszantó lehet, ha baleset éri a készülékünket… Tovább: Ha elázik a telefon…»

Ezért fontos, hogy jó helyen szervizeltesd az iPhone-odat!

Ezért fontos, hogy jó helyen szervizeltesd az iPhone-odat!

Ha iPhone-tulajdonosok vagyunk, kevés nagyobb bosszúságot tudnánk elképzelni szeretett telefonunk meghibásodásánál! Kivéve talán azt, ha rossz szervizt választunk, akik napokig vagy hetekig ülnek a készülékünkön, drágán dolgoznak, hovatovább pár héttel a javítást követően döbbenünk rá arra, hogy átvertek minket. A jó iPhone szerviz megtalálása tehát nem egyszerű feladat, azonban nem is lehetetlen, noha sokan azt sem tudják, hogy a fentieken túl miért is olyan lényeges a legjobbat felkutatni ebből a… Tovább: Ezért fontos, hogy jó helyen szervizeltesd az iPhone-odat!»

Mi a különbség az ofszet és a digitális nyomda között?

Mi a különbség az ofszet és a digitális nyomda között?

Prospektusok nyomtatására lenne szüksége? Nagy példányszámban kívánja sokszorosítani szórólapjait? Fontosak az árak, de a kiváló minőségről sem mondana le? Személyre szabott füzetek, szóróanyagok elkészítéséhez keresi a leginkább kedvező megoldást? Sokan nem tudják, mi a különbség az ofszet és a digitális nyomda között, sőt, az online nyomda kérdése is gyakran felmerül. A területet megismerve könnyebben választhatja ki a minden szempontból megfelelőt a nyomtatási, sokszorosítási feladatok ellátására. A digitális nyomdánál jobb minőségben és… Tovább: Mi a különbség az ofszet és a digitális nyomda között?»

Az igazi iPhone védőtok fémből, karabinerrel!

Az igazi iPhone védőtok fémből, karabinerrel!

Napjainkban a korszerű kommunikációs eszközök már cseppet sem tartoznak az olcsó kategóriába. Az igények egyre növekednek, és ennek megfelelően mind mélyebbre kell nyúlni a pénztárcában ahhoz, hogy minden elvárásnak megfelelő készülék szolgálja a kényelmet a mindennapokban. Napjainkban ez az Apple iPhone 4 illetve 5. De mi a helyzet a megfelelő védelemmel? http://pelishop.hu/peli-i1015-iphone-smartphone-zenelejatszo-tok-audio-kivezetessel – így néz ki egy mindent tudó iPhone védőtok. Ha tehát fontosnak tartja, hogy a méregdrága telefon ne sérüljön… Tovább: Az igazi iPhone védőtok fémből, karabinerrel!»

Mikorra várható az iPhone 5S megjelenése?

Mikorra várható az iPhone 5S megjelenése?

Az elektronika újdonságai iránt érdeklődők nagy várakozással néznek az iPhone 5S megjelenése elé, és kíváncsian várják, hogy mivel izgalmas lehetőségekkel rukkol elő a cégóriás. Egyes információk arra engednek következtetni, hogy a tervezés során újításokat is alkalmaztak, de a már jól bevált megoldásokhoz is igyekeztek hűek maradni. Tény, hogy még mindig nagyon magas az iPhone 5 ára (bár a kiegészítők ára csökkent), de miként már tapasztaltuk jónéhányszor, idővel könnyebben elérhetővé válnak majd a most még csúcstechnológiának számító készülékek is.

A led világítás technológia

A led világítás technológia

Aki hallott már a led világításról, az biztosan tudja, hogy a hosszú élettartam és az egyszerű üzembe helyezés mellett ez a legenergiatakarékosabb világítási forma, mivel jelentősen kisebb fogyasztás mellett biztosít azonos fényerőt. Jól példázza ezt, hogy egy 25W-os izzót kiválthatunk egy 4W fogyasztású led izzóval, ami már havi szinten is jelentősen kevesebb villanyszámlát jelent.

IPad kiegészítők a teljesebb kihasználtság érdekében

IPad kiegészítők a teljesebb kihasználtság érdekében

Az iPad immáron mindennapjaink részét képezi, és aki még nem szerezte be első készülékét, valószínűleg már az is tervezi. Nem véletlen a nagy népszerűség, hiszen a számos hasznos funkció, és a minőségi kivitelezés mindannyiunk tetszését elnyeri. Természetesen, mint minden termék esetében, itt is megjelennek a különböző minőséget képviselő márkák, ám némi utána járással, tájékozódással rálelhetünk arra a darabra, mely majd kedvencünkké válik a jövőben. Az általában a kijelző, a memória… Tovább: IPad kiegészítők a teljesebb kihasználtság érdekében»

Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011