Cikkek a(z) Internet kategóriákból

A PR ügynökség „jelentése” és feladatai: mivel foglalkozik egy ilyen cég?

A PR ügynökség „jelentése” és feladatai: mivel foglalkozik egy ilyen cég?

Evidens, hogy webes jelenlét nélkül ma már aligha képzelhető el sikeres vállalkozás. A webshopok száma gombamód szaporodik, és a szolgáltatásokat kínálók is jelentős előnyre tehetnek szert, ha saját weboldalukon kínálják szaktudásukat. Ami azonban korántsem mindegy, az a Google jóindulata és a találati listán elért helyezés. Ezen ugyanis a piaci jelenlét eredményessége és a számok alakulása múlhat. Nem véletlen, hogy egyre többen bízzák profikra a márkaépítést, a PR kampányok szervezését és… Tovább: A PR ügynökség „jelentése” és feladatai: mivel foglalkozik egy ilyen cég?»

Egyre népszerűbbek az édesség nagykereskedések Budapesten

Egyre népszerűbbek az édesség nagykereskedések Budapesten

Mivel már olyan édesség nagykert is lehet találni, ami webáruházként is működik (mint például a powerlife.hu), így sokan már eleve onnan rendelik meg kedvenc finomságaikat. Az édesség nagykerben müzli- és zabszelet, kekszek, rágógumik, cukorkák és piskóta is kapható. Márkák szempontjából a legjobbak és a legnagyobbak sorakoznak a polcokon, úgy, mint a Nestlé, a Győri Édes, a Halls, a Haribo vagy az Orbit.A nagykereskedéseben több mint 200 féle édességet lehet akár azonnal… Tovább: Egyre népszerűbbek az édesség nagykereskedések Budapesten»

Egyre nagyobb energiaköltséget jelent a szerver üzemeltetés

Egyre nagyobb energiaköltséget jelent a szerver üzemeltetés

Szerver üzemeltetés szolgáltatás kapcsán keresi az ideális lehetőséget, de eddig nem talált olyat, amely ár és minőség szempontjából is elnyerte volna tetszését? Tény, hogy az energiaköltségek egyre magasabbak, de alkalmas háttérrel, a piac kihívásainak is megfelelő ajánlatok megtalálásával nem lehetetlen az informatikai infrastruktúra költségein spórolni. A DoclerNet szerverei költséghatékony működéssel teszik lehetővé, hogy az ajánlatok az ügyfelek tetszését maximálisan elnyerjék. A területen a megbízhatóság kiemelt jelentőséggel bír, hiszen internetes jelenlétének eredményessége is múlhat… Tovább: Egyre nagyobb energiaköltséget jelent a szerver üzemeltetés»

Agresszív konkurenciaharc jellemzi az online felnőtt iparágat

Agresszív konkurenciaharc jellemzi az online felnőtt iparágat

Ma, amikor a világháló életünk szerves részévé vált, és már elképzelhetetlenek mindennapjaink nélküle, természetes igényként merül fel, hogy a kívánt weboldal mindig elérhető legyen. Az Escortlibrary.com oldal tulajdonosa hónapok óta tartó DDOS támadásról beszél, melyek nem csak az online felnőtt iparágat érintik mostanság, hanem mindazokat a weboldalakat is, melyek gyakran kerülnek a kiberbűnözők listájára. Jogosan merül fel a kérdés, hogy mit lehet tenni mindezen kellemetlenségek ellen. Van-e biztos módszer a… Tovább: Agresszív konkurenciaharc jellemzi az online felnőtt iparágat»

Hogyan lehet feltörni a Facebook jelszót?

Hogyan lehet feltörni a Facebook jelszót?

Napjainkban tény, hogy a legnépszerűbb közösségi oldal, a Facebook is küzd biztonsági problémákkal, és egyre többször hallani a FB-fiókok feltöréséről. Képzett hacker módjára is fel lehet törni a Facebook jelszót, csupán a megfelelő programra van hozzá szükség. Az esetek legnagyobb százalékában ilyen módon férnek hozzá illetéktelenek mások fiókjához, de természetesen egyéb módok is akadnak erre.

Számítógépes biztonság: email fiók, Facebook feltörés

Számítógépes biztonság: email fiók, Facebook feltörés

Szívesen betekintene párja levelezéseibe, vagy érdekli, hogy mit mondanak a háta mögött kollégái, barátai Önről? Ki ne szeretné, ha rálátása lenne teljes mértékben a körülötte zajló dolgokra? Izgalmas kalandnak ígérkezik bepillantani olyanok magánszférájába, akikről szeretne többet megtudni? Bár a fiókok feltörése bűncselekménynek minősül, de a módszerek megismerése mindenképpen hasznos dolog, hiszen így jobban ki tudja védeni a saját profiljának feltörését. A hackerkepzes.hu abban kíván segítségére lenni, hogy elkalauzolja Önt abban a világban, melyről talán azt hitte ez idáig, hogy kizárólag a számítógépes biztonsághoz tökéletesen értők sajátja.

Előre a keresőkben linképítéssel

Előre a keresőkben linképítéssel

Internetes vállalkozásba fogva az ember gyorsan szembesül a legnagyobb problémával: honna szerez látogatókat, melyekből vásrlókat, feliratkozókat és új ügyfeleket szerezhet. Nem kell marketing szakértőnek lenni, hogy gyorsan kiderüljön: az egyik legolcsóbb és legjobb látogató forrás a Google. Egyrészt az adWords hirdetések segítségével elérhető nagy számú érdeklődő – de ilyenkor minden egyes látogatóért külön kell fizetni. Mennyivel jobb lenne, ha a Google találati listáján tudnánk előkelő helyet elfoglalni, hisz így ingyen… Tovább: Előre a keresőkben linképítéssel»

Költséghatékony internetes hirdetés új termék vagy szolgáltatás bevezetése esetén

Költséghatékony internetes hirdetés új termék vagy szolgáltatás bevezetése esetén

Rengeteg vállalkozó szembesül azzal a problémával, hogy frissen piacra dobott termékét/szolgáltatását nem keresik a potenciális vevők, pedig az előzetes piackutatás azt az eredményt mutatta, hogy van kereslet az általa indított dologra, nyílván ezért vágott bele az új üzletbe. Ilyenkor merül fel különböző hirdetések igénybevétele. Reklámbüdzsétől függően kell hirdetési eszközt választani, ebben a cikkben az alacsony reklámbüdzséből gazdálkodó vállalkozások szerezhetnek hasznos információkat. Olyan eszközt alkalmazzunk, amivel egészen pontosan célozhatjuk meg célcsoportunk… Tovább: Költséghatékony internetes hirdetés új termék vagy szolgáltatás bevezetése esetén»

Domain vásárlás: megfelelő név esetén megéri?

Domain vásárlás: megfelelő név esetén megéri?

A megfelelő domain név megválasztásával vállalkozásunk, az általunk reklámozni kívánt termék, vagy a kínált szolgáltatás könnyedén eljut az internetet böngészők millióihoz. Ahhoz azonban, hogy könnyedén megtaláljanak a keresők által kidobott webcímek sokaságában, tevékenységünkre leginkább jellemző kulcsszó domain névben rögzítése szükséges. Információval telített társadalmunkban érdemes az egyszerűségre törekedni. A köztudatban leginkább élő kifejezéssel nevezzük el oldalunkat. A nagyközönség által kevésbé ismert mozaikszavak használatát lehetőleg mellőzzük. Gyakran használt kifejezések esetén szűkíthetjük akár… Tovább: Domain vásárlás: megfelelő név esetén megéri?»

Elindult a Sulinova.hu – a vásárlás előtti tájékoztató oldal

Elindult a Sulinova.hu – a vásárlás előtti tájékoztató oldal

Elindult a Sulinova.hu – a vásárlás előtti tájékoztató oldal. Válogatott hírek, különböző témákban, rendszeresen frissítve: ez a sulinova.hu!

Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011