0

Nem egy irodának segített már egy biztonsági ablak

Nem egy irodának segített már egy biztonsági ablak

Ahogy nevük is jelzi, a biztonsági ablakok legnagyobb előnye, hogy sokkal nehezebb őket betörni. A VEKA nyílászárók tökéletesek az irodákba, hiszen különféle biztonsági körülményeknek képesek megfelelni. Manapság nagyon oda kell figyelni arra, hogy milyen nyílászárókkal szereljük fel az irodákat. A legnagyobb biztonságot képesek nyújtani ezek a profi műanyag nyílászárók. A VEKA profil speciális vasalatokkal, üvegezéssel kerülnek forgalomba. A betörés elleni biztonságot ezekkel a nyílászárókkal emelni lehet.

A VEKA nyílászárók biztonságuk mellett az energia és a költségcsökkentésben is nagy szerepet játszanak. A profilok alacsony hőátbocsátási értéket nyújtanak. A fűtési energiát hatékonyan csökkentik és a CO2 kibocsátásuk is elenyésző. A tökéletesen szigetelő nyílászárók az irodai helyiségekben kellemes atmoszférát biztosítanak és a hidegre, valamint a huzatra soha nem kell számítani. A zajosabb területeken fekvő irodákba kifejezetten ajánlott, hiszen tökéletes zajvédelmet biztosít. Nem kell már azért aggódni, hogy a forgalom zaja megzavarja a különféle megbeszéléseket és tárgyalásokat. Ezek a nyílászárók a teljes csendet képesek biztosítani még a legforgalmasabb területeken is. A zajterhelés csökkentésével az alkalmazottak is sokkal nyugodtabban képesek elvégezni a napi teendőiket, ezáltal valószínűleg a munkateljesítményük is nő.

A VEKA nyílászárók bármilyen modern irodába nyugodt szívvel beépíthetők, hiszen a színes ablakok és az ajtók tökéletesen illeszkednek bármilyen modern stílushoz. Az egyedi megoldásokat bármely épületbe el lehet helyezni, be lehet építeni. A nyílászárók emelik az ingatlan értékét is, így, ha nem bérelt irodáról van szó, akkor megéri most megvásárolni a nyílászárókat. Mivel műanyag nyílászárókról van szó, így azoknak a festéséről nem kell gondoskodni, ezáltal költséget is megtakaríthatunk. A nyílászárók lefestése ma már nem a legolcsóbb. A VEKA weboldalán meg lehet tekinteni a különféle nyílászárókat és érdeklődés esetén érdemes telefonon felvenni a kapcsolatot a szakemberekkel. A VEKA nyílászárókat minden irodába ajánljuk.

Iktatva: Nyílászáró

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011