0

Ilyen árakon lehet most fonyódi apartmant találni

Ilyen árakon lehet most fonyódi apartmant találni

Ha kíváncsi arra, hogy jelenleg mennyibe kerül egy eladó apartman Fonyódon, akkor az oxigenhouse.eu linkre kattintva megtudhatja. Jó hír sokaknak, hogy most még alacsonyabb árakon lehet megvásárolni. a lakásokat. A Provence Apartments ház Fonyódon található meg amelyben gyönyörű panorámás lakásokat kínálnak eladásra. A lakásokat már 20 millió forint alatt meg lehet vásárolni. A balatoni ősfás környezet, a déli part látványa és a csöndes, de mégis központi helyen fekvő épületkomplexum nagyon jó megoldást kínál akár lakhatás szempontjából is. Az apartmanházban összesen 22 db prémium kategóriás otthont kínálnak eladásra.

A jól megközelíthető helyen lévő lakásokhoz tárolót és gépkocsibeállót is biztosítanak. A lakósházban a fiatalok, a családosok és az idősebb korosztály is bátran vásárolhat lakást, hiszen ez a környék mindenkinek kedvező lakhatási megoldást biztosít. A közelben szinte minden megtalálható, amelyre a családoknak szükségük lehet. A nyári naplementék, a szép téli Balaton ezután már nem álom csupán. A vízpart közelsége miatt oxigéndús a levegő minden évszakban. A balatoni vidékben egész évben gyönyörködhetünk. Az apartmanok mindösszesen 1,5 órára fekszenek a fővárostól és tökéletes infrastruktúrával rendelkeznek.

A közelben változatos sportolási lehetőségeket találunk, emellett számos oktatási intézmény is várja az új lakókat. Az idősebbeknek közel van az orvosi rendelő és a gyógyszertár, valamint boltok is megtalálhatók a közeli utcákban. A hamisítatlan balatoni élet már nem elérhetetlen többé. Érdemes az elsők között lecsapni az ingatlanokra, hogy jóval 20 millió forint alatti kiadással kelljen csak számolni. Az apartmanok biztosan elkészülnek, hiszen egy meglévő épületet újítanak fel, így nem kell az építkezés csúszásával számolni. A beruházó cég ÁFA garanciát vállal, így ha változik is az ÁFA, nekünk vásárlóknak emiatt nem kell többletköltségekkel számolnunk. Az apartmanház Fonyódon belterületen található meg, így a CSOK is könnyedén felvehető a lakásokra. A kisebb garzonok már 18 millió forint környékén megvásárolhatók, ha az elsők között csapunk le rá.

Iktatva: Ingatlan

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011