0

Professional Premium Property Zrt. vélemények, tapasztalatok

Professional Premium Property Zrt. vélemények, tapasztalatok

A budapesti albérletpiac egyik legetikusabb szereplője a PPP Zrt., avagy a Professional Premium Property Zrt. A cég indulása óta eltelt évek alatt bebizonyosodott, hogy az általuk képviselt üzleti irány nem csupán fenntartható, hanem kifejezetten gyümölcsöző mindkét fél számára.

A titok nyitja az átláthatóság, ügyfélközpontúság és a kölcsönösen előnyös szerződés, amely egyaránt védi a bérlő és a bérbeadó érdekeit.

Mivel kap többet az, aki a PPP Zrt.-től bérel ingatlant?

Elsősorban a bérlőkhöz való hozzáállása miatt kedvelik annyira a PPP Zrt.-t, hiszen aki náluk bérel lakást vagy szobát, egy sor olyan szolgáltatást kap, ami ma még egyáltalán nem magától értetődő a magyar albérleti piacon.

Az, hogy a hirdetésekben megadott képek a valós, aktuális állapotát tükrözik a lakásoknak és szobáknak, vagy az, hogy nincs rejtett költség, az ügyfél annyit fizet, amennyiben megállapodnak, már önmagában is ritkaság.

A PPP Zrt. közkedvelt az ügyfélközpontúsága miatt

Mindez alapvető a PPP Zrt.-nél, ahogy az ügyfélszolgálat és a szerződéses szakemberek is éppen olyan pluszt jelentenek, mint az a segítség, amit a bérlők kapnak, ha például lakhatási támogatást szeretnének igényelni a Munkaügyi Hivataltól.

Akkor sincs gond, ha valami tönkremenne az ingatlanokban, hiszen szerződéses szakemberek állnak rendelkezésre, akik kicserélik a törött vízcsövet, megjavítják a fűtőtestet, vagy új ablaküveget szerelnek be, ha éppen arra volna szükség.

A PPP Zrt.-től bérelt ingatlan után akár lakhatási támogatás is igényelhető

 PPP Zrt.-től bérelt ingatlanra ugyanis, feltéve, ha a bérlő megfelel az előírásoknak, kérelmezhet állami lakhatási támogatást, ami akár havi százezer forintot is jelenthet!

A cég ugyanis a szerződésen túl számlát is ad a befizetett összegekről, így ha a bérlő állandó lakcíme kellően távol esik a munkahelyétől, illetve a többi feltételnek is eleget tesz, a számlák és a szerződés birtokában megigényelheti a támogatást.

Ha tehát igazán jó, modern, felújított és teljesen berendezett albérletet keres valaki, érdemes elsőként körülnézni az alberletbudapest.hu kiadó lakás kínálatában!

A PPP Zrt.-ről ezeket mondták a bérlők

Az elmúlt évek során számos visszajelzés érkezett az ügyfelek részéről a cégnek, amelyek mindig fontos segítséget jelentettek a fejlesztésekben.

A PPP Zrt. a visszajelzéseket a GDPR értelmében „anonimizálta”, azaz megváltoztatta a nevet és az életkort, hogy megóvja a bérlők adatait.

„Az 5. kerületben béreltünk lakást a párommal, miután Budapestre költöztünk Debrecenből. Eleinte bizalmatlanok voltunk, mert több albérletben is megfordultunk az évek során, de a PPP Zrt.-től pont olyan lakást tudtunk kivenni, amit ígértek. Imádtuk a modern, fullra bútorozott lakást!” – Éva (29).

„Úgy alakult, hogy gyorsan kellett egy szobát találjak, mert számomra is váratlanul felvettek az egyetemre. Horror sztorikat hallottam az ismerőseimtől a pesti albérletektől, de a PPP Zrt.-től bérelt szobával minden rendben volt, sőt a lakhatási támogatás miatt egészen jól alakult az anyagi helyzetem is.” – Gábor (19).

„Amikor a XIII. kerületben kerestünk bérelhető lakást, több bérbeadóval is beszéltünk, de valahogy egyik lakás se nyerte el a tetszésünket. Vagy az árak voltak túl magasak, vagy leharcolt kérót akartak a nyakunkba sózni.  PPP Zrt.-nél viszont éppen olyan volt a lakás, mint a képeken, ténylegesen annyit fizettünk, amennyiben megállapodtunk, és ha bármi gond adódott, az ügyfélszolgálat segített. 5 csillag!” – Szandra (43).

Iktatva: Ingatlan

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011