0

Milyen férfi karóra márkák vannak?

Milyen férfi karóra márkák vannak?

Ezen az oldalon különböző márkájú férfi karórát nézhet meg.  Az órazona.hu webshopjában többféle márka közül is választhatunk. Itt megtalálható a Weide, a Sanda, a Benyar, a Naviforce, a Megir, az Ohsen márka is. A kiválasztott karórát igen gyors házhoz szállítják, így biztosak lehetünk abban, hogy a karácsonyi ajándéknak szánt óra időben a karácsonyfa alá kerülhet. A karórák kiszállítását folyamatosan nyomon lehet követni a weboldalon keresztül, amely szintén egy igen nagy könnyebbség a vásárlóknak.

Sportos, fiatalos és vagány, katonai stílusú, modern karórák közül válogathatunk férfiaknak és hölgyeknek egyaránt. Korlátozottan vízálló és teljesen vízálló modellek többféle színben érhetők el. A Naviforce modern és energikus megjelenésű férfi karórája többfunkciós, emellett divatos is. 1 év garanciát adnak a termékre és ingyen házhoz is szállítják. Japán óraszerkezet tökéletes működést ígér, míg a karórához rozsdamentes fémszíj társul. Az óra ára 13 990 Forint. Stopper, ébresztő és dátum kijelzés, napnév megjelenés jellemzi ezt a szuper energikus megjelenésű órát. Ugyanebben az árkategóriában a Weide sportos fehér számlapos férfi karórája is elérhető, amely egy rozsdamentes acél szíjas karóra. 1 év garancia, Japán óraszerkezet és edzett kristályüveg teszi még kelendőbbé ezt az órát.

A gyártó cégek természetesen a hölgyekre is gondoltak. Számukra kínálják az Ochstin elegáns fehér bőrszíjas karórát, amelyre 1 év garancia és ingyenes házhozszállítás jár. A 13 990 forintos női karóra dátumkijelzővel és korlátozott vízállósággal rendelhető meg. A kerek óralap és a fehér bőrszíj elegáns megjelenést kölcsönöz. Az órához díszdoboz is jár, így az ajándék csomagolásáról külön már nem kell gondoskodni. Azok a hölgyek, akik inkább a köves órákat kedvelik, biztosan örülni fognak egy Kimio ékszerórának, amely gyönyörű világoskék kövekkel van kirakva. Az óraüveg különleges, hiszen csillagformára csiszolták, míg a becsatolása rejtett kapoccsal oldható meg. Analóg kijelzős, fémötvözet óratok jellemzi még ezt a különlegesen elegáns női órát.

 

Iktatva: Elekronika

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011