0

Mi a különbség az ofszet és a digitális nyomda között?

Mi a különbség az ofszet és a digitális nyomda között?

Prospektusok nyomtatására lenne szüksége? Nagy példányszámban kívánja sokszorosítani szórólapjait? Fontosak az árak, de a kiváló minőségről sem mondana le? Személyre szabott füzetek, szóróanyagok elkészítéséhez keresi a leginkább kedvező megoldást? Sokan nem tudják, mi a különbség az ofszet és a digitális nyomda között, sőt, az online nyomda kérdése is gyakran felmerül. A területet megismerve könnyebben választhatja ki a minden szempontból megfelelőt a nyomtatási, sokszorosítási feladatok ellátására.

A digitális nyomdánál jobb minőségben és gazdaságosabban dolgozik az ofszet nyomda, azonban ezt az iparágat is elérte a válság, így egyre kevesebb cég marad életben a nyomdaiparban. A nyomdaipar gazdaságáról és az ofszet nyomdákról bővebben ebben a videóban tájékozódhat. A szakemberek azt szokták javasolni, hogy kisebb példányszám esetében érdemes a digitális nyomda kínálta előnyöket kihasználni, de nagyobb, több ezres mennyiség esetén mindenképpen az ofszet javasolt.

Míg a digitális nyomda esetében lehetőség van gyorsan megváltoztatni egyes információkat az elkészítendő anyagokon, addig az ofszet nyomtatás kapcsán ez nem így működik. Kiváló minősége miatt azonban egyre többen választják az általa nyújtott lehetőségeket, hiszen például nagy mennyiségű szóróanyagok esetében kifejezetten ez a megoldás ajánlott. 

Minőség, megbízhatóság, korrekt árak, szakmai segítség és gyors kivitelezés– mindez a területen nagy tapasztalattal rendelkező Korrekt Nyomdaipari Kft. esetében garantált. Nem véletlen, hogy idén már 25. éve tevékenykedik a nyomtatás terén a cég, s mára az egykori családi vállalkozás országos szinten is elismert céggé vált.

Iktatva: Elekronika

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011