0

Mikorra várható az iPhone 5S megjelenése?

Mikorra várható az iPhone 5S megjelenése?

Az elektronika újdonságai iránt érdeklődők nagy várakozással néznek az iPhone 5S megjelenése elé, és kíváncsian várják, hogy mivel izgalmas lehetőségekkel rukkol elő a cégóriás. Egyes információk arra engednek következtetni, hogy a tervezés során újításokat is alkalmaztak, de a már jól bevált megoldásokhoz is igyekeztek hűek maradni. Tény, hogy még mindig nagyon magas az iPhone 5 ára (bár a kiegészítők ára csökkent), de miként már tapasztaltuk jónéhányszor, idővel könnyebben elérhetővé válnak majd a most még csúcstechnológiának számító készülékek is.

Az iPhone 5S gyártása a hírek szerint már beindult, és valamikor augusztus környékére számíthatunk a bemutatóra. Egyes témával foglalkozó weboldalak azonban már június-júliusra teszik ezt a dátumot. A készülékre való hatalmas várakozásra kitűnő példa az is, hogy az elmúlt időszakban már felkerült az internetre egy állítólagos prototípus fényképe.

A megjelenés dátuma többek között annak is függvénye, hogy az alkatrészszállítmányok rendben érkeznek-e majd, vagy esetleg késéssel kell számolnia a gyártónak. A hírek szerint az iPhone 5S-hez csatlakozik majd egy kedvező áron kapható Apple telefon is, ám mint az 5S esetében, ezzel kapcsolatban sincs egyelőre túl sok rendelkezésre álló információ.

Az iPhone 5 némileg feltúrbózott változata – a már megszokottakhoz hűen – valószínűleg nem fog csalódást okozni az Apple készülékek szerelmeseinek, az viszont tény, hogy az árak bizonyára még jó darabig magasak lesznek sokak számára. 

Iktatva: Elekronika

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011