0

Filmek és sorozatok – néhány tipp a kínálatból

Filmek és sorozatok – néhány tipp a kínálatból

A hűvös esték beköszöntével egyre többen választják a szabadtéri programok helyett a filmek és sorozatok kínálta kikapcsolódási lehetőséget. Bár tény, hogy a tv csatornákon egyre nehezebb olyan filmet találni, ami nem számít még lerágott csontnak, de hála az internetnek, klasszikusok és a legújabb alkotások is nézhetőek online. Mindegy, hogy a művészfilmek, a thrillerek, az izgalmas akció filmek és sorozatok, vagy épp a rettegést ígérő horrorfilmek megszállottja, a kínálatban minden bizonnyal megtalálja majd az ízlésének megfelelőt!

Idén több remek sci-fi is napvilágot látott, de a Z világháború történetével a zombifilmek rajongói is új kedvencet avathatnak. Természetesen az animáció és a mesék világa sem hiányozhat a kínálatból, így Turbó kedves története, vagy a Szörny Egyetem mókás figurái a legkisebbek számára is kitűnő szórakozást tesznek lehetővé.

A romantika és a különleges filmek kedvelőit A nagy Gatsby hangulata és története garantáltan magával ragadja majd. Akik szerették a Karib-tenger kalózai filmeket, azok számára hasonló humorral és a kalózkalandból már jól ismert motívumokkal A magányos lovas lesz az ideális választás.

A Feledés kiábrándító jövőképe mellett A Föld után látványvilága is garantáltan magával ragadja a mozilátogatókat. A filmek és sorozatok akár moziban, akár otthon a net, vagy a televízió előtt is képesek arra, hogy egy egész más világba repítsenek, és olyan kalandokat élhessünk át rajtuk keresztül, melyekben talán soha nem lenne részünk.

Iktatva: Szórakozás - Játék

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011