0

Születésnapi ajándéknak a társasjáték a befutó

Születésnapi ajándéknak a társasjáték a befutó

Minden évben boldogan várjuk gyermekünk születésnapját. A legnagyobb talány azonban az, hogy milyen játékot vásároljunk neki, amivel biztosan nem lövünk mellé. Minden kisgyerek szinte napi szinten ömleszti a szülőkre kívánságait, de természetesen ezeknek a kéréseknek ellen kell állni, azonban nem árt, ha jól megjegyezzük ezeket a kívánságokat. Egy születésnap azonban más és ezeket a játékokat már bátran megvásárolhatjuk.

Nagyon sok játékokat forgalmazó webáruházban elkérik a gyerek születési dátumát is, hiszen ezekben az időpontokban még ajándékot is kaphatunk, erre érdemes odafigyelni. A webáruházakba roppant könnyű a regisztráció és hosszú távon megéri, hiszen ha megfelelő a termék, amit leszállítanak akkor a következő terméket is innen rendelhetjük meg. Igen sokszor a vásárlás mellé kedvezmény kupont is mellékelnek, amit a következő vásárlás alkalmával fel lehet használni. Nézzük most mely társasjátékok a legmenőbbek, hátha eze közül is szerepel valamelyik a kicsi kívánságlistáján. Mi szülők jó, ha tisztában vagyunk azzal, hogy a kicsi milyen játékra vágyik.

A német Spiel des Jahres társasjátékos díj 2017-ben is odaítélésre került három kategóriában is. Gyermek, gémer és családi kategóriába választották meg a győzteseket. A nagydíjat, azaz a klasszikus díjat idén a Bruno Cathala: Kingdomino kapta meg, amely egy lapkalerakós játék. Magyarországon a Gémklubba ezt a játékot meg lehet vásárolni, de természetesen más webshopok is tartják készleten. A játékban saját királyságunkat kell megépíteni, amit a dominólapok segítségével érhetünk el. Először tervezni kell, majd fel kell építeni saját birodalmunkat. A cél hogy minél több összefüggő területünk legyen, amely állhat búzatáblából, erdőből vagy egyéb más területből. A Kennerspiel des Jahres díjat az Exit: The game kapta meg, amely egy szabadulószobát elevenít fel a játékosok előtt. A szabaduló játékok lényege, hogy a játékosok a kiadványokat sikeresen megfejtve kiszabaduljanak a szobából. A gyerekjátékok közül a Kinderspiel des Jahres díj győztese az Ice Cool lett, amely gyönyörű grafikával egy pingvinpöckölős játék. A kis pingvin diákok ezúttal úgy döntenek, hogy ellógnak az iskolából, de a folyósófelügyelő mindent lát. A játékosok feladata segíteni a kis pingvineknek abban, hogy kijussanak az iskolából s elegendő mennyiségű halhoz jussanak. Ki lesz vajon a leggyorsabb és a legügyesebb?

Iktatva: Szórakozás - Játék

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011