0

PS4 érkezése: a megjelenés dátuma…

PS4 érkezése: a megjelenés dátuma…

Nagy várakozás előzte meg a Plaistation legújabb konzoljának érkezését, de végre itt a hivatalos megjelenés dátuma és a SONY bejelentés. Sőt, már az árakkal kapcsolatban is vannak információink, hazánkban 125 ezer forint körüli áron lesz beszerezhető a minden extrával ellátott, igazi játékélményt biztosító készülék. Nem biztos, hogy megéri külföldről rendelni, hiszen már Magyarországon is előrendelhető a konzol, és akár a karácsonyfa alá is kerülhet majd a kétségkívül örömet szerző termék.

A Sony igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy Európába is belátható időn belül megérkezzenek az új csúcsmodellek, különösen azért, mert az Xbox One megjelenése miatt is nagy lesz a verseny a két gyártó között. 

Bár többször volt már róla szó a különféle tesztek és előzetesek alkalmával, hogy merőben eltérő a két készülék mind megjelenésében, mind szolgáltatásaiban, de mégis tény, hogy egymás konkurenciáinak számítanak. Hazánkban már előrendelhető a PS4, s akár árgaranciát is vállalnak erre a kereskedők.

A konzolhoz olyan minőségi játékok lesznek beszerezhetőek, melyek maximális játékélményt, és minden korábbinál részletgazdagabb kidolgozást biztosítanak, ezzel növelve a felhasználók elégedettségét. Valószínűleg ezek megjelenésére még kicsit várni kell, de a készülék hazai piacra kerülése után nem sokkal már a legújabb játékok is beszerezhetőek lesznek nálunk is. Érdemes nyomon követni a webáruházak és a szaküzletek kínálatát, hiszen a PS4 garantáltan elnyeri majd minden hazai rajongó tetszését.

Iktatva: Szórakozás - Játék

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011