0

Személyi hitel ingatlanfedezet nélkül

Személyi hitel ingatlanfedezet nélkül

Nem várt kiadások bármikor adódhatnak, és ha nem rendelkezik megfelelő összegű félretett pénzzel, akár súlyos finanszírozási problémák is adódhatnak. Bár senki nem szeret elköteleződni egy hitelintézet felé, de sajnos vannak olyan esetek, amikor ez lehet az egyetlen ésszerű megoldás. Mindegy, hogy lakásfelújításról, gépjármű vásárlásról, vagy éppen egy másik hitel kiváltásáról van szó, a szabadon felhasználható személyi hitel gyógyírt hozhat a felmerült bajra.

(X) Provident hirdetés

Személyi hitel ingatlanfedezet nélkül itt!

A tapasztalatok azt mutatják, hogy igen nagy kereslet mutatkozik abban az esetben, ha a személyi hitel ingatlanfedezet nélkül igényelhető. Éppen ezért igyekeznek a hitelintézetek olyan megoldásokat kitalálni, amikor más biztosítékkal is beérik a visszafizetést illetően. Természetesen az adóstárs, kezes bevonása csak egy bizonyos hitelösszegig lehetséges, hiszen egy meghatározott összegen túl kizárólag az ingatlan jelenthet megfelelő biztosítékot a bank számára.

Tehát a személyi hitel ingatlanfedezet nélkül is igényelhető, az természetesen már más kérdés, hogy az egyéni hitelbírálat során esetleg nem elégszik meg a bank az anyagi helyzetet, vagy a korábbi törlesztéseket szem előtt tartva a kezessel, és csak a jelzálog alapú megoldást tartja a járható útnak. Hitelintézetenként eltérő a szabályozás, és a megfelelő lehetőség megtalálásában a legnagyobb segítséget az interneten található kalkulátorok jelentik. Ha még azzal sincs tisztában, hogy tulajdonképpen melyik bankot is válassza, akkor néhány olyan adat megadásával, mint a felvenni kívánt összeg, vagy a kívánt futamidő, egyszerűen és gyorsan juthat pontos információkhoz a pénzügyi piacon jelen levő lehetőségeket illetően.

Kár lenne azt gondolnia, hogy a személyi hitel ingatlanfedezet nélkül is minden gond nélkül felvehető, de a bankok igyekeznek minél kedvezőbb feltételeket biztosítani ahhoz, hogy ügyfeleik elégedettek legyenek a kínált szolgáltatásokkal.

Iktatva: Hitel

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011