0

KGFB 2012 – a kalkulátor helyes használata

KGFB 2012 – a kalkulátor helyes használata

Ahhoz, hogy a megfelelő KGFB konstrukciót válasszuk ki, a kötelező biztosítás kalkulátor helyes használatára is szükség van. Igaz, hogy egyáltalán nem nehéz használni a kalkulátort, azonban az ismétlés soha nem árthat meg. Azoknak, akik most először kötnek kötelező biztosítást egész biztosan hasznos lesz.

A biztosító váltás első lépésében a kalkulátorban meg kell adni a szerződő adatait, és a szerződéskötés okát. Ezután a gépjármű azon adataira van szükség, ami elengedhetetlen a kötelező biztosítás díjszámításához. A díjfizetés ütemezése és módja (negyedévi, félévi, vagy évi, utalás, csekkes fizetés) után a bónusz malusz fokozat megadása következik.

Az adatok függvényében kiderül, hogy jogosak vagyunk-e általános kedvezményekre, ha igen, a kötelező biztosítás kalkulátor erre is kitér, a legjobb biztosítási díj lehetséges kiválasztása érdekében. Majd a rendszerbe történő regisztráció történik meg. S, végezetül a kötelező biztosítás kalkulátor a szerződő személyes adatait kérdezi meg. A nyilatkozat és a szerződési feltételek elfogadása előtt, még ellenőrizni lehet az adatokat. Végső lépés az ajánlat elkészítése és elküldése a megadott email címre.

Iktatva: Biztosítás

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011