0

Karácsonyi akciós hitelek – valóban megéri?

Karácsonyi akciós hitelek – valóban megéri?

Már novemberben sincs olyan bevásárlás, hogy ne találnánk szembe magunkat a jobbnál jobb ajánlatokkal, a legújabb elektronikai kütyükkel, vagy a háztartási készülékek széles választékával, melyeket lássuk be, sokszor csak hitelfelvétellel tudnánk finanszírozni. A karácsonyi akciós hitelek tényleg az egyedüli megoldásnak bizonyulnak az ünnepek felejthetetlenné tételéhez? 
(X) Provident hirdetés

Személyi hitel igénylés itt!

A biztosnak mondható állás megléte mellett sokan gondolnak arra, hogy a két-háromszázezer forintos akár hitel-, akár személyi kölcsön felvétel még igazán belefér a kasszába. A havi 6-10 000 forintos törlesztő részlet még talán finanszírozhatónak is tűnik? De belegondolt már abba, hogy valójában mennyit is fizet majd összesen vissza, hogy ténylegesen mennyire drága lesz a felvett hitel? Mielőtt meggondolatlanul belevágna, és minden eddiginél fényűzőbb karácsonyt tervezne, tájékozódjon az Ön előtt álló lehetőségekről!

Emlékszik Ön arra, hogy négy-öt évvel ezelőtt kitől mit kapott az ünnepekkor? Mert abban biztos lehet, hogy egy akár több százezer forintra rúgó hitel törlesztői még évek múltán is emlékeztetni fogják az idei karácsony előtti döntésére. Valóban a plazmatévé és a legújabb táblagépek –  s ezekkel egyidejűleg a karácsonyi akciós hitelek – szükségesek ahhoz, hogy az ünnepek felejthetetlenek legyenek? 

Értékközpontú társadalmunkban elfelejtkeztünk arról, hogy mi számít valóban annak. Bár egyre többen kezdenek rájönni a karácsony eredeti mondanivalójára, de sokan még mindig csak hangoztatják ezt, és elvarázsolják őket a karácsonyi akciós hitelek és a plázák csillogása.

Iktatva: Hitel

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011