0

Agresszív konkurenciaharc jellemzi az online felnőtt iparágat

Agresszív konkurenciaharc jellemzi az online felnőtt iparágat

Ma, amikor a világháló életünk szerves részévé vált, és már elképzelhetetlenek mindennapjaink nélküle, természetes igényként merül fel, hogy a kívánt weboldal mindig elérhető legyen. Az Escortlibrary.com oldal tulajdonosa hónapok óta tartó DDOS támadásról beszél, melyek nem csak az online felnőtt iparágat érintik mostanság, hanem mindazokat a weboldalakat is, melyek gyakran kerülnek a kiberbűnözők listájára.

Jogosan merül fel a kérdés, hogy mit lehet tenni mindezen kellemetlenségek ellen. Van-e biztos módszer a védelemre, vagy számolni kell azzal mindig, hogy bármikor gond adódhat az oldalak elérhetőségeivel, vagy egyéb funkcióival? A túlterheléses támadásokkal nem csak az a probléma, hogy a felhasználók nem tudják elérni a site-ot, ezáltal megbízhatatlannak bélyegzik azt, hanem akár a saját gép elérhetősége is problémákba ütközhet a támadások miatt.

Adathalászatról, kémprogramok településéről mindennap olvashatunk, de fontos azzal is tisztában lenni, hogy a felnőtt iparág terén működő site-ok a leggyakrabban megtámadottak közé tartoznak. A megfelelő védelem működőképessége sajnos attól is függ, mennyire erős az oldalát ért támadás, a szakemberek ezért  vetették be a Cloudflare technológiát.

Persze nem mehetünk el annak kérdése mellett sem, hogy magánszemélyként hogyan tehet legtöbbet a védelem érdekében. A folyamatosan frissülő vírusirtó szükségessége magától értetődik, de az internetbiztonsági csomagok és a naprakészség is nélkülözhetetlenek mai, internet uralta világunkban, amikor a hálón keresztül is rengeteg veszély leselkedik magánszféránkra, vagy éppen céges oldalunkra.

Iktatva: Internet

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011