0

Egyre nagyobb energiaköltséget jelent a szerver üzemeltetés

Egyre nagyobb energiaköltséget jelent a szerver üzemeltetés

Szerver üzemeltetés szolgáltatás kapcsán keresi az ideális lehetőséget, de eddig nem talált olyat, amely ár és minőség szempontjából is elnyerte volna tetszését? Tény, hogy az energiaköltségek egyre magasabbak, de alkalmas háttérrel, a piac kihívásainak is megfelelő ajánlatok megtalálásával nem lehetetlen az informatikai infrastruktúra költségein spórolni. A DoclerNet szerverei költséghatékony működéssel teszik lehetővé, hogy az ajánlatok az ügyfelek tetszését maximálisan elnyerjék.

A területen a megbízhatóság kiemelt jelentőséggel bír, hiszen internetes jelenlétének eredményessége is múlhat azon, milyen szolgáltató áll a háttérben. Nem csak az azonnali hibaelhárítás és a 24 órás szakértő elérhetőség számítanak fontos szempontnak szerver üzemeltetés kapcsán, hanem a folyamatos frissítések, a tűzfal telepítés, az állandóan elérhető rendszergazdai tevékenység, vagy az automatizált biztonsági tesztelés is.

A DoclerNet egyébként a hagyományos alkalmazások mellett olyan speciális megoldásokkal is áll az ügyfelek rendelkezésére, mint a VPS hosting, a Linux VPS, vagy a Windows VPS. Többféle csomagajánlat közül választhatja ki azt, amely minden szempontból elnyeri tetszését, és árai sem jelentenek cége számára teljesíthetetlen kötelezettségeket.

A havidíjas szolgáltatás igénybevételével Ön pontosan tervezheti az informatikai infrastruktúrát illető kiadásait, ami manapság nem elhanyagolható szempont. A DoclerNet szerverüzemeltetés kapcsán vállalja az operációs rendszerek és tűzfalak telepítését, a folyamatos monitorozást, a támadások elleni védelmet és felügyeletet, s teszi ezt kimagasló színvonalon, hála szakemberei területen szerzett tapasztalatainak.

Iktatva: Internet

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011