1

Számítógépes biztonság: email fiók, Facebook feltörés

Szívesen betekintene párja levelezéseibe, vagy érdekli, hogy mit mondanak a háta mögött kollégái, barátai Önről? Ki ne szeretné, ha rálátása lenne teljes mértékben a körülötte zajló dolgokra? Izgalmas kalandnak ígérkezik bepillantani olyanok magánszférájába, akikről szeretne többet megtudni? Bár a fiókok feltörése bűncselekménynek minősül, de a módszerek megismerése mindenképpen hasznos dolog, hiszen így jobban ki tudja védeni a saját profiljának feltörését. A hackerkepzes.hu abban kíván segítségére lenni, hogy elkalauzolja Önt abban a világban, melyről talán azt hitte ez idáig, hogy kizárólag a számítógépes biztonsághoz tökéletesen értők sajátja.

Talán nincs is olyan internetező, aki ne használná szinte napi rendszerességgel a Facebook-ot. A közösségi háló még azokat is hajlamos megfertőzni, akik egyébként távol tartják magukat a közösségi oldalaktól. Természetesen a használattal együtt jár, hogy ismeretségeket kötünk, aktív életet élünk a weboldalon. Baráti kapcsolataink, és a rólunk megadott információk egyeseknek szúrhatják a szemét, s ez sajnos már éppen elég indok arra, hogy a fiókfeltörés által kínáltakhoz folyamodjanak. Úgy gondolja, hogy ehhez komoly ismeretek szükségesek? Nagyon téved, ha azt hiszi, az Ön Facebook-fiókja, vagy éppen e-mail-jei biztonságban vannak az avatatlan szemektől!

A weboldalunkon beszerezhető csomag olyan feltörési módokat ismertet az érdeklődőkkel, melyek bármelyikével könnyedén hozzá lehet férni akár az Ön fiókjaihoz is. Takargatnivalója akárkinek lehet, s még a legártatlanabbnak tűnő levelezésből is kihozhatóak olyan vádak, melyek kihatással lehetnek kapcsolatainak alakulására. Éppen ezért nagyon fontos, hogy tájékozódjon azokról a kritikus pontokról, melyekre érdemes odafigyelnie, amikor jelszavat választ, vagy éppen fiókja biztonsági beállításaival foglalatoskodik. Weboldalunk ezekben is segítségére lesz!

Nem csak biztonsági téren állunk rendelkezésére látogatóinknak, hanem a fiókfeltörések jogellenes mivoltával kapcsolatban a legismertebb hacker csoportok tevékenységeivel is megismertetjük azokat, akik rálátást szeretnének arra, mennyire nincsenek személyes adataink még a közintézményeknél sem biztonságban. A gyakorlati élet folyamatosan példákkal szolgál arra, hogy a számítógépes biztonságra soha nem lehet elegendő hangsúlyt fektetni, legyen szó akár saját, magáncélra használt e-mail fiókunkról, Facebook profilunkról, akár nyilvántartott adatainkról, melyek hackerek általi megszerzésével, vagy nyilvánosságra hozatalával akár visszaélések áldozataivá is válhatunk. Honlapunk hasznos információkkal és aktualitásokkal várja mindazokat, akik nem elégednek meg azzal a tudattal, hogy egy jól megválasztott jelszóval minden titkuk, és egész a világhálón élt életük garantált biztonságban van. A hackerkepzes.hu csomagajánlatai által tartalmazott ismeretek nem hiányozhatnak az Ön tudástárából sem!

Iktatva: Internet

Egy hozzászólás "Számítógépes biztonság: email fiók, Facebook feltörés"

  1. Eszter szerint:

    Sziasztok face vagy email fiókot szeretnék feltöretni,amennyiben lehetséges.Minden megoldás érdekel.Email cimet tudok.köszönöm

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011