0

Interjú: Boóc András a Target Marketing Kft ügyvezetője

Interjú: Boóc András a Target Marketing Kft ügyvezetője

Orvostechnikai eszközök, gyógyszerek, online marketing és értékesítési tanácsadás – hogy miként férnek össze ezek a talán elsőre eltérő üzletágak? Hozzáértés és maximális szakmai felkészültség, melyeket mindenképpen megkövetelnek a területek. A Target Marketing Kft mögött olyan szakemberek állnak, akik már bizonyítottak a saját területükön, és ezt a tudást egy közös cégben szeretnék kamatoztatni – válaszolt dr. Boóc András.

Vannak olyan területek manapság, ahol a bizalom, és a profizmusba vetett hit rendkívül fontosak. Az orvostechnika, valamint a felé támasztott legmagasabb követelményekhez valójában nem sok mindent lehet hozzáfűzni, hiszen az eszközök színvonala magukért beszél. Hasonlóképp elvárás a SEO és az online marketing területén tevékenykedőktől, hogy az újdonságokat folyamatosan szemmel követve nyújtsák tudásuk legjavát, hiszen az aktualitások ismerete nélkülözhetetlen az internet világában.

A Target Marketing Kft. szakemberei azon munkálkodnak, hogy ügyfeleik minden téren kimagasló minőséget kapjanak. A vállalkozás sikerességének, és az ügyfelekkel való hosszú távú együttműködésnek kulcsa minden esetben a teljes szakmai és emberi odaadás, mely elképzelhetetlen lenne a tevékenységi kör kifogástalan ismerete, valamint annak szeretete nélkül.

A referenciák és az elégedett ügyfelek egyértelműen azt mutatják, hogy a cég jó úton halad egy olyan jövő felé, amelyben még többen veszik majd igénybe a megbízható, kimagasló színvonalat képviselő, és az ezzel elérhető célokat megvalósító szolgáltatásokat az érintett területeken.

Iktatva: Állás - Munka

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011