0

Wellness szilveszter – induljon pihenéssel az új év!

Wellness szilveszter – induljon pihenéssel az új év!

Emlékezetes bulik, hajnalig tartó mulatozás és alkohol minden mennyiségben? Ha már kinőtte az ilyen, és ehhez hasonló szilveszterezést, akkor is remek lehetőségei vannak az év végi kikapcsolódáshoz. Amennyiben a karácsonyt vendéglátással és a rokonok közötti ingázással töltötte, minden bizonnyal jól jönne egy kis pihenés a két ünnep között. A wellness szilveszter környékén is remek választásnak ígérkezik, hiszen az országban gombamód elszaporodott wellness-, és gyógyszállodák között minden bizonnyal talál majd igényeinek megfelelőt!

A szálláshelyek e típusai az ünnepek alkalmával általában kedvező áron kínálják csomagajánlataikat, melyek komplex szolgáltatásokat tartalmaznak, beleértve természetesen a szilveszter éjszakájának programjait is. Egy jól megválasztott szállodában a wellness szilveszter napján is olyan kényeztetéssel áll rendelkezésére, amilyenre csak szüksége lehet ahhoz, hogy megújult energiákkal kezdje az új évet.

Egy wellness szilveszter a megfelelő partnerrel legalább olyan emlékezetes lehet, mint egy nyüzsgő szórakozóhelyen búcsúztatni az óévet. Élvezze az élményelemekkel gazdagított medencéket, hódoljon a masszázsszolgáltatásoknak, vagy izzadja ki magából az összes felgyülemlett méreganyagot a finn szaunában, vagy a gőzkabinban!

Egy fenséges vacsora után a szálloda bárjában elfogyasztott különleges italokkal köszönhet az elmúlt esztendőtől, és akár kettesben folytatódik az este, akár a szállodákban ilyenkor általában szervezett programon vesz részt, otthonától távol is teljes élményben lehet része. Tájékozódjon még időben a szállodák ajánlatairól, a szabad helyek száma ugyanis napról – napra csökken!

Iktatva: Utazás - Szállás

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011