1

Wellness hétvége ősszel is

Wellness hétvége ősszel is

Beköszöntött a szeptember, és lassan feledésbe merülnek a hőségriadók és a tikkasztó nappalok. Természetes, hogy a nyárhoz hozzátartozik a strandolás és a fürdőzés, de hála a kiépült hoteleknek és élményfürdőknek, a wellness-élmény átélése már nem kizárólag a nyár sajátossága. Ráadásul a verőfényes szeptemberi hétvégék nem csak a fedett fürdőzés lehetőségét kínálják, hanem még a szabadban is elcsíphetjük a nyárutót.

Egy wellness hétvége beiktatása a hűvösebb időben is hasznos lehet, hiszen a testi-lelki felüdülés mindannyiunkra ráfér a rohanó mindennapokban. Éljen bárhol is az országban, bizonyára található az Ön környékén is fedett élményfürdő, mely sokszor szállodával összekapcsolt, tehát több napos ott tartózkodásra is alkalmas.

Hogy a wellness hétvége teljes legyen, tegyen sétákat a talán kevésbé ismert városban, keresse fel annak látnivalóit, és meglátja, újult erővel vág majd neki a hétfői munkának. Ha szerencséje van kifoghat olyan csomagajánlatokat, melyek igénybe vételével kedvező áron juthat különféle szolgáltatásokhoz a wellness részlegen belül, vagy a szállodában. Az aktuális ajánlatokról épp úgy érdeklődhet a világhálón, mint a felkeresni kívánt terület nevezetességeiről.

Adjon magának lehetőséget arra, hogy ősszel is élvezze a wellness hétvége által nyújtott kikapcsolódást, hiszen ezek azok a napok, melyek feltöltik, és rájöhet újra és újra, milyen jól érzi magát párjával, vagy hogy az élet valójában az ilyen örömteli pillanatokról szól, és nem a munka miatti stresszről.

Iktatva: Utazás - Szállás

Egy hozzászólás "Wellness hétvége ősszel is"

  1. N.letta szerint:

    Mi nyáron a Medves Hangulatszálló wellness hétvégi ajánlatát vettük igénybe. Biztosak vagyunk benne, hogy ősszel is visszatérünk. Nagyon tetszett a szálloda és a környezet is. Sok érdekes élménnyel gazdagodtunk. Gyerekes családoknak és pároknak is egyaránt ajánlom!

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011