0

Tudta hogy Gabriella Sabatini egy teniszezőnő?

Tudta hogy Gabriella Sabatini egy teniszezőnő?

Napjainkban a parfümhasználat hozzátartozik az igényes megjelenéshez. Nemtől függetlenül mindenki szereti, ha olyan illat lengi körül, mely maximálisan kifejezi személyiségét, és az alkalomhoz is tökéletes választásnak bizonyul. Megszokhattuk már, hogy kedvenc színészeink, énekesnőink, vagy egyéb hírességek gyakran adják a nevüket egyes parfümökhöz, s nem történt ez másként Gabriella Sabatini esetében sem.

Bár nevét sokan ismerik a reklámokból és  a drogériák polcain sorakozó termékekről, de azt kevesebben tudják, hogy ő tulajdonképpen egy argentín származású teniszezőnő, aki azonban már visszavonult. Első parfümje 1989-ben látott napvilágot, s azóta rengeteg kitűnő illattal gazdagodott a parfümcsalád. A népszerű parfümje több helyen megvásárolható  , ha szívesen használná ki az online rendelés kínálta kényelmes lehetőségeket.

Egyébként a parfümök használata nem újkeletű dolog, hiszen már az ókorban is előszeretettel használtak saját illatosításukra különféle alapanyagokat az előkelő réteg tagjai. A parfümkészítés fejlődésével kezdetben az ibolya, a levendula és a rózsa voltak azok az alapanyagok, melyeket leggyakrabban felhasználtak.

Természetesen napjainkban a gyümölcsök, a gyökerek, a különféle fűszerek egyaránt helyet kaptak az alapanyagok között, melyek végős soron meghatározzák az illat alapvető jegyeit. Parfüm vásárlás alkalmával érdemes minőségi, hosszan tartó illat mellett letennie voksát, így sokáig élvezheti kedvenc illatát, legyen szó bármilyen fajtáról, vagy alkalomról. Gabriella Sabatini neve már a sport mellett egybeforrt a kimagasló színvonalú parfümökkel.

Iktatva: Egészség - Szépség

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011