0

Tornázzon Rubint Rékával!

Tornázzon Rubint Rékával!

Bár sokszor elfeledkezünk jelentőségéről, de a testmozgás mind egészségünk, mind vonzó megjelenésünk szempontjából nagyon fontos. Különösen igaz ez azokra, akik egész nap ülőmunkát végeznek. A sport nem csak testünkre gyakorol pozitív hatást, hanem szellemileg is feltöltődünk és energikusabban látunk neki munkánknak.

A nyár és a fürdőruhaszezon közeledtével egyre több hölgy dönt úgy, hogy szeretne néhány kilótól megszabadulni, és feszesebbé, formásabbá tenni testét. Erre az egyik legjobb módszer a manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő edzés, mely Rubint Réka nevéhez kapcsolódik. Aki szeretné társaságban égetni a zsírt, és személyesen átélni Réka óráit, az ország minden pontján talál rá alkalmat, de az otthoni torna is ugyanúgy meghozza gyümölcsét.

Számos kiadott fitness dvd-jének köszönhetően minden nap részesei lehetünk a zsírgyilkos és korlátokat nem ismerő edzéstervnek, melyről azonban jó, ha tudjuk, hogy nem egy leányálom végigcsinálni. Hatékonysága talán éppen ebben rejlik, hogy célzottan olyan gyakorlatok követik egymást, melyek a legkritikusabb pontokat mozgatják át, és tesznek ezáltal karcsúbbá és csinosabbá.

Az edzés eleinte kétségtelenül megterhelő lesz, de már egy hét után is meg lehető szokni, és jóval könnyebben mennek majd a gyakorlatok. A megfelelő táplálkozással kiegészítve jó esélyünk van rá, hogy már néhány hónap múltán látványos eredményeket érjünk el. Futással kiegészítve pedig a fogyás és a formálódás még könnyebben megvalósul majd!

Iktatva: Egészség - Szépség

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011