0

Szénhidrátmentes étrend a sikeres fogyókúra titka

Szénhidrátmentes étrend a sikeres fogyókúra titka

A nyár beköszöntével a hölgyek körében általánosan elterjedt tendencia, hogy jobban odafigyelnek az étkezésükre, újabb és újabb fogyókúrákba vágnak bele, hogy még tökéletesebben nézzenek ki a bikiniben. A fogyókúra típusok száma végtelen, és csak a kitartáson, valamint a bevállalt sportolási formán múlik, mekkora eredménnyel zárul egy-egy kúra időtartama.

A szénhidrátmentes étrend az egyik, sokak által követett példa, mely során a mindennapi betevők köréből teljes egészében hiányoznak a szénhidrát tartalmú falatok. Tudományosan is bizonyított tény, hogy a szénhidrátok nagy része csak rövid távon laktat, ráadásul nagymértékben felelősek a hasi zsír kialakulásáért, ami sok nő életét keseríti meg.

A legtöbb ember még mindig abban a tévhitben él, hogy egyes ételekhez köretként kizárólag a tészta passzol, s a kenyerek és péksütemények illatos világáról sem szívesen mondanak le egyesek. Pedig a szénhidrátmentes étrend követése a legjobb kezdő lépésnek bizonyul a felesleges súlytól való megszabadulás felé vezető úton.

Gondoljon csak bele, annyi fajta alapanyag beszerezhető, hogy a tésztáról és a fehér kenyérről való lemondás igazán beilleszthető a mindennapokba. Természetesen egy jó bolognai spagettinek igen nehéz ellenállni, de meg kell érteni, hogy valamit valamiért. Egyébként pedig a teljes kiörlésű alapanyagokból készült tésztafélék időnként beleférnek a szénhidrátmentes étrend követelményei közé. Fogyasszon zöldséget, gyümölcsöt, salátákat, barna rizst, és meglátja, ezek is tökéletes köretnek bizonyulnak.

Iktatva: Egészség - Szépség

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011