0

Szállások a Balaton körül

Szállások a Balaton körül

Bár kétségtelen, hogy a főszezonnak számító nyári időszakban jóval több üzemelő szálláslehetőséget találni a “magyar tenger” partján, de akik az ősztől tavaszig tartó hűvösebb hónapokat választják az utazásra, ők is igen széles kínálatból válogathatnak. Mind az árak, mind az igénybe vehető szolgáltatások, étkezési lehetőség terén gazdag a választék, így minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelőt. A szállások a Balaton körül sok esetben Széchenyi Pihenőkártyával is finanszírozhatóak, így a Szállás alszámla terhére fizetheti ki tartózkodását, sőt, az Önnel érkezőkét is.

A wellness és az élményfürdőzés kedvelői számára a nagyvárosok igényesen kialakított hotelekkel állnak rendelkezésre, ahol lehetőség van a ház falain belül is a medencehasználatra, hogy a szaunázásról és a masszázs típusokról már ne is beszéljünk.

Ha nem teheti meg, hogy több napot ilyen körülmények között töltsön, akkor a garni szállók, a panziók, vagy a családias magán szállások a Balaton körül javasoltak az Ön számára. Ahhoz, hogy megtalálja az ideális választást, érdemes tájékozódnia a szállásfoglalással foglalkozó weboldalakon, ahol az akciós csomagajánlatokról is tájékozódhat.

A legjobb szállások a Balaton körül az év minden időszakában készülnek a vendégek számára olyan csomagokkal, melyek tartalmaznak wellness szolgáltatások igénybevételére aló jogosultságot is. Töltse akár az év végét is a “magyar tenger” partján, s fedezze fel a Balaton téli arcát, mely kevésbé ismert, mégis gyönyörű!

Iktatva: Utazás - Szállás

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011