0

Nyaralás Szép kártyával

Nyaralás Szép kártyával

Balatoni pihenést tervez? Szeretné megismerni hazánk még fel nem keresett tájait? Esetleg szívesen töltené idejét a Dunakanyarban, vagy fedezné fel Észak-Magyarország fürdőhelyeit és látnivalóit? A nyaralás Szép kártyával is finanszírozható, csupán a megfelelő szolgáltatókat kell megtalálnia ehhez. Ez azonban nem jelenthet problémát, ugyanis egyre több szálláshely és vendéglátóegység csatlakozik az elfogadóhelyek sorába.

Szállodákban, panziókban, vendégházakban, sőt apartmanok esetében is elfogadják a kártya szállás alszámláján levő összeget, sőt, még az előleget is kifizetheti az interneten keresztül segítségével. A témával foglalkozó weboldalakon akár régió szerint is megkeresheti az elfogadóhelyeket, hogy könnyebb legyen a választás.

Hazánk rendkívül gazdag gyógyvizekben, és rengeteg élményfürdő és csúszdapark is megnyitotta kapuit az elmúlt években. Ha tehát a pihenés ideje alatt a fürdőzés lesz a középpontban, a nyaralás Szép kártyával ebben az esetben is kifizethető, természetesen a megfelelő alszámla használatával.

Keresse fel a választott város legjobb éttermeit, kóstolja meg a specialitásokat, vagy próbálja ki a lovaglást, horgásszon, látogasson el múzeumokba, a régió állatkertjébe, vadasparkjába, hiszen a szabadidő alszámla felhasználási területe is igen széles! A nyaralás Szép kártyával remek lehetőségeket tartogat, s ami a legjobb, hogy készpénz nélkül, a cafeteria elem felhasználásával fizethet éttermekben, szállodákban, wellness központokban, fürdőkben, vagy a felkeresett város nevezetességeinél belépő gyanánt. Fedezze fel hazánk legszebb tájait idén is!

Iktatva: Utazás - Szállás

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011