0

Monster High babák nevei a Szörny suliból

Monster High babák nevei a Szörny suliból

Talán nincs is olyan gyerek, aki számára ismeretlen volna a Szörny suli rajzfilmsorozat. Népszerűségét többek között a szereplők minden szempontból sokszínűségének is köszönheti, és természetesen mint azt már megszokhattuk, a  játékipar sem maradt sokáig mentes a Monster High szereplőitől, és a köréjük épülő számos kiegészítőtől.

A nem mindennapi történetben olyan ismert figurák gyermekeinek mindennapjait láthatjuk, mint Frankenstein, vagy éppen Drakula. A Monster High babák neveiből következtethetünk arra, hogy melyik szörnycsalád szülötte is ők. Eképp nyomon követhetjük Operetta, Frankie Stein, Cleo de Nile, Holt Hyde, vagy a zombik leszármazottjaként Ghouila Yelps életét. A felsorolás természetesen nem teljes, de már ebből is látható, hogy bizony izgalmas történetekre számíthatunk a Szörny suli epizódjaiban.

A Barbie babákat gyártó cég dobta piacra az igazán változatos színvilággal, kiegészítőkkel és stílusbeli elemekkel gazdagított Monster High babákat, melyek mind az ünnepek előtt, mind utána igen kedveltnek bizonyulnak a vásárlók körében.

Webáruházon keresztül hozzájuthatunk, és meglephetjük gyermekünket, vagy éppen rajongó barátainkat Clawdeen Wolf figurájával, és a hozzá nélkülözhetetlenül csatlakozó cicával, vagy Lagoona Blue alakjával, és házi piranhájával. A szereplőkhöz kapcsolódóan minden olyan játéktárgy beszerezhető, mely a sorozat epizódjaiban már feltűnt. Ha apróságunk az új meseőrület rabjává vált, a lehető legjobb választás őt valamelyik Monster High babával meglepnünk. Az önfeledt mosoly, és az órákon át tartó játék bizonyára nem maradnak majd el.

Iktatva: Szórakozás - Játék

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011