0

Mitől menő az “Aviator”, azaz pilóta szemüveg?

Mitől menő az “Aviator”, azaz pilóta szemüveg?

Hírességek is gyakran választják a népszerű pilóta szemüvegeket, melyek töretlen népszerűségnek örvendenek már évek óta. Kevesen tudják, hogy az első pilóta szemüvegeket a Bausch & Lomb (http://www.bauschandlomb.hu/) tervezte. Azóta ezek a napszemüvegek komoly stílusrobbanást idéztek elő. A férfiak és nők által is igen kedvelt irányzat sikere talán annak is köszönhető, hogy szinte minden arcformához illenek az Aviator napszemüvegek.

A többféle márka és szín között minden érdeklődő megtalálja a számára ideálisat, s ehhez még otthona kényelmét sem kell elhagyni. A napszemüveg webáruházak a legnagyobb világmárkákkal várják azokat, akik stílusos és minőségi kiegészítőt szeretnének vásárolni. De mégis mitől olyan kedveltek ezek a darabok, hogy évek óta trendinek számít viselésük?

A Aviator (kiváló film is: http://www.imdb.com/title/tt0338751/) napszemüvegek többféle színben beszerezhetőek, így akár hajszínhez, öltözködési stílushoz is kiválaszthatjuk új kedvencünket. A férfiak számára választható változatok között megtalálhatóak az arcot markánsan férfiassá, vagy éppen csibészesen fiatalossá tevő formák is, melyek változatlanul kedveltek az erősebbik nem körében.

Nem véletlen választják sztárjaink is ezt a formát évről-évre, hiszen a divatos megjelenést kölcsönző darabok változatos kialakítással szerezhetőek be, így legyen szó bármely korosztályról és nemről, a pilóta napszemüvegek nem okoznak csalódást. A nyár beköszöntével válogasson a legnagyobb márkák kínálatából, és óvja szemét a pilóta napszemüveg lencséivel úgy, hogy közben garantált a sikeres és vonzó megjelenés!

Iktatva: Egészség - Szépség

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011