0

Mit jelent az hogy zökkenőmentes térkő?

Mit jelent az hogy zökkenőmentes térkő?

A tavasz remek időszak a kertépítésre, és mindazokra a teendőkre, melyek az alacsony hőmérsékletben kivitelezhetetlenek. Nem csak a gyep és a kerti tó kialakítása tartozik azonban e feladatok közé, hanem a térkövezés is, melyben izgalmas lehetőségek rejlenek. Bővebben a koviko.hu oldalon ismerheti meg azokat az alapanyagokat, melyek felhasználásával garantáltan olyanná alakíthatja a házat övező környezetet, amilyet mindig is elképzelt.

A többféle típusban, méretben és színben beszerezhető térkövek között válogatva előfordulhat, hogy találkozik a zökkenőmentes térkő fogalmával, mellynek jelentésével laikusként nem biztos, hogy tisztában van.   E típus felületi kialakítása csökkentett zajterhelési mutatójú burkolatok építésére teszi alkalmassá azt, de igény szerint válaszható bármely terület burkolására, így például sétányok, kocsifelhajtók, járdák, vagy teraszok kialakításakor.

A kőformák és a színek kombinálásával igen változatos burkolatminták hozhatóak létre, ezzel például összhangot teremtve az egyéb kültéri burkolatokkal mind stílus, mind színvilág terén. A térkő tartós megoldást kínál, legyen szó a kert bármely területéről, vagy akár közterületek burkolásáról.

A nyár közeledtével érdemes körülnézni a térkövek forgalmazásával foglalkozó cégek weboldalán, hiszen számos akciós ajánlat várja mindazokat, akik még most állnak kertépítés, kültéri burkolás előtt. Az online rendelés sok esetben kedvezőbb árakat is takar, mintha szaküzletben vásárolná meg a szükséges alapanyagokat. A lefektetés egyszerű, de az alapozásra mindenképpen szánjon elegendő időt és energiát, hiszen a burkolat tartóssága múlhat ezen!

Iktatva: Kert

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011