0

Mire jó az elliptikus gép?

Mire jó az elliptikus gép?

Fogyni szeretne a fürdőruhaszezon előtt? Nincs ideje arra, hogy konditerembe járjon, és a futásnál térdkímélőbb megoldást keres? Az otthonra is beszerezhető elliptikus gép zsírégetésre is kiválóan alkalmas a szív-, és érrendszerre, valamint a tüdőre gyakorolt pozitív hatásairól nem is szólva. Nem csak a felesleges kilóktól szabadulhat meg segítségével, de fittségéért és egészségéért is sokat tehet vele.

Az ellipszis tréner használata közben egyidejűleg mozognak a karok és a lábak, aminek köszönhetően a pulzusszám annyira megnövekszik, hogy eléri a zsírégető tartományt, s a megfelelő ideig történő edzéssel lassan eltűnnek majd az úszógumik. Nem csak a hasi feleslegtől megszabadulni vágyók számára ajánlott a gép, hiszen helyi fogyás nincsen, egész testén tapasztalni fogja tehát a változást.

Különösen a nagyobb túlsúllyal rendelkezők számára nem mindegy, hogy milyen mozgásformát választanak. Ízületeik védelme hasonlóan fontos, mint a fokozatos terhelés, érdemes tehát elérhető célokat kitűzni mind a leadandó kilók, mint az állóképesség megteremtésének terén.

Az elliptikus trénert a fitneszszakuzlet.hu szakemberei is ajánlják, hiszen akár otthona kényelmében használhatja a készüléket, a fáradtságról és izzadásról pedig kedvenc filmje, vagy egy jó zene terelheti el figyelmét. A komfortzóna elhagyása után már heteken belül érezheti a jobb állóképesség, a stresszkezelés javulása, valamint a leadott kilók nyújtotta pozitív hatásokat. Még nincs késő formába lendülnie a nyári időszakra!

Iktatva: Egészség - Szépség

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011