0

Mennyibe kerül az AdBlue adalék?

Mennyibe kerül az AdBlue adalék?

AdBlue üzemanyag adalék vásárlás előtt áll, és szeretné tudni, milyen árakra számíthat? A B-Chem.hu szakértője szerint az ár függ a vásárolni kívánt mennyiségtől, valamint a kiszállítás helyétől is. Egyedi árak kalkulálásáért tehát érdemes az illetékes szakembert felkeresnie, aki igyekszik minden vásárló számára megtalálni az ideális árat. Az AdBlue adalék használata egyébként a 2009-es Euro 5 környezetvédelmi normának való megfelelés jegyében került bevezetésre.

A nem mérgező, és szintén nem gyúlékony anyag az SCR katalizátorral ellátott gépjárművek esetében kötelező. A karbamidot tartalmazó, nagy tisztaságú folyadék mennyiségére mindig célszerű ügyelni, de ha AdBlue tartály és szivattyú beszerzése vált szükségessé, akkor is érdemes a B-Chem által kínált kimagasló minőség és megbízhatóság mellett dönteni.

A tartály feltöltése után a szivattyú automatikusan adagolja az adalékot, azzal kapcsolatban tehát sofőrként, gépjármű tulajdonosként semmi dolga nincsen, kivéve persze a mennyiségre való figyelést. A fogyásra figyelmet felhívó jelre ügyelve pedig nem fordulhat elő, hogy a gépjármű az AdBlue hiányában nem indul el.

Vásárláskor kannás, hordós, tartályos, de akár ezeknél nagyobb kiszerelés megrendelésére is lehetősége van, az árakról és az esetlegesen igénybe vehető kedvezényekről tájékozódjon a B-Chem szakembereinél! A termék az előírásoknak megfelelően gondoskodik a káros nitrogén-oxidok kibocsátott mennyiségének csökkentéséről, ezzel eleget téve az uniós környezetévedelmi előírásnak. A B-Chem weboldala több minőségi termékkel is várja az érdeklődőket.

Iktatva: Autó - Motor

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011