0

Lenne kedve megszállni a szilvásváradi kastélyszállóban?

Lenne kedve megszállni a szilvásváradi kastélyszállóban?

Magyarország legszebb kirándulóhelyei között előkelő helyet foglal el a Szalajka-völgy és Szilvásvárad. A völgy megér egy többnapos tartózkodást, ha pedig igazán különleges szálláshelyet szeretne választani, erre is megvan minden lehetősége. A kastélyszállók napjainkban kiemelt népszerűségnek örvendenek, s egyedi hangulatukkal varázsolják el a turistákat. A kedvezmények megtalálhatóak a szálláskeres.hu oldalon, ahol többféle lehetőség közül is válogathatnak az érdeklődők.

A környék egyébként minden korosztály számára ideálisnak bizonyul a kikapcsolódáshoz. A kicsik elsősorban a Vadasparkot részesítik előnyben, de a természet szerelmeseinek a Fátyol-vízesés, a Lipicai ménes, a Pisztrángos tavak, a Sziklaforrás nyeri el általában tetszésüket. Akik nem riadnak meg a meredek lejtőktől, azoknak ajánljuk az Istállóskői-barlanghoz való felkapaszkodást, hogy aztán a páratlan látványban is gyönyörködjenek fentről.

A megfáradt természetjárók a völgy bejáratához erdei kisvasúttal térhetnek vissza, ahol étkezési lehetőség várja őket. A szilvásváradi kastélyszálló korhű kialakítással, de ugyanakkor a  modern kor igényeinek megfelelő felszereltséggel igyekszik eleget tenni a vendégek igényeinek. Éttermében olyan fenséges falatok kerülnek az asztalra, mint a pisztráng, vagy a szarvasgomba, de lehetőség nyílik a környék remek borainak megkóstolására is. 

Ha nem a kastélyszállóban szeretni megszállni,  akkor érdeklődjön itt: szallaskeres.hu/szilvásvárad-szállás – a kínálatban minden bizonnyal talál majd elképzeléseinek, igényeinek és persze pénztárcájának megfelelő ajánlatot. Szervezzen kirándulást a Szalajka-völgybe, és a természet közelsége garantáltan új energiákkal tölti majd fel!

Iktatva: Utazás - Szállás

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011