2

Kristály pláza webáruház

Kristály pláza webáruház

Szeretné meglepni magát egy ékszerrel? Időről időre mindannyian megérdemlünk magunktól egy kis ajándékot, és nőként mi másnak örülnénk a legjobban, mint egy nyakláncnak vagy fülbevalónak. A Kristály Pláza webáruházában mintegy tizennégyezer különböző Swarovski-kristályos modell közül válogathatunk.

Kedvezőbb árú és exkluzívabb darabokat, diszkrét vagy feltűnőbb ékszereket egyaránt találunk. Választhatunk pillangó alakú medálos nyakláncot, kicsi vagy nagy köves fülbevalót, színes virágos gyűrűt… Ha valamelyik megtetszik, mindössze regisztrálnunk kell az oldalon, és az e-mailben kapott megerősítő linkre való kattintás után már rendelhetünk is.

Ha személyesen szeretnénk átvenni az ékszert, a Kristály Pláza fővárosi üzletében erre is van lehetőségünk, de ha a kényelmesebb utat választanánk, futárszolgálat szállítja házhoz a megrendelt darabot előre utalás vagy utólagos fizetés mellett. Ha esetleg az új ékszert felpróbálva úgy gondoljuk, egy más színű vagy formájú Swarovski-kristály mégis jobban állna, 30 napon belül becseréltethetjük az árut.

Iktatva: Egészség - Szépség

2 hozzászólás "Kristály pláza webáruház"

 1. nagy zsuzsanna szerint:

  jo

 2. Kádasné Medveczki Katalin szerint:

  Tisztelt Cimzett!

  2016.02.24.-én megrendelést adtam le,2db-nyakláncra és 2db-fülbevalóra.Szerintem letelt a 12 munkanap,ami a szállítási időről szólt. (10-12 nap ).Szeretném tudni mikor kapom meg a csomagot ,mert ajándék lenne. Válaszukat előre is köszönöm.

  Tisztelettel:Kádasné Medveczki Katalin
  Füzesabony.

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011