0

Kezdők számára tökéletes síterepek Jasenska Dolina-n

Kezdők számára tökéletes síterepek Jasenska Dolina-n

Jasenska Dolina Horvátország 10 legkedveltebb síterepe közé tartozik, ahol akár kezdők is remekül szórakozhatnak, ráadásul a kiváló adottságokkal rendelkező hegyoldalak már akkor is alkalmasak a síelésre, amikor még csak vékony hóréteg van rajta. Kipróbálható akár a gyepsí is, de azok is megtalálják számításukat a területen, akik az igen népszerű snowboard iránt érdeklődnek. A horvát síhelyek között válogatva a Nagy Fátra hegységben elhelyezkedő terület remek választásnak bizonyul.

Maga a völgy gyönyörű tájakkal várja a turistákat, akik télen-nyáron érkeznek a régióba, hogy akár a síelés nyújtotta izgalmaknak hódoljanak, akár a friss levegő kínálta rekreáció során töltődjenek fel. A Budapesttől kb. 238 kilométernyire megtalálható síelőhely az aktív pihenés szerelmesei számára garantáltan nem okoz majd csalódást.

Jasenska Dolina nagy előnye, hogy este nyolcig kivilágított pályák várják a sportolni vágyókat, így a táj mesés szépségét az esti fényben is megcsodálhatják, arról nem is beszélve, hogy a síelés ekkor igazán különleges élményt nyújt. Mint azt már a korábbiakban említettük, a kezdők is bátran választhatják Jasenska Dolina pályáit, ugyanis kialakításuknál fogva a gyakorlatlanok is biztonsággal feszegethetik határaikat.

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a haladók számára ne jelentene kihívást a pálya. A megfelelő szakaszokat megtalálva minden sportos látogató remekül érezheti magát – többek között a sportolási lehetőségek széles választékának köszönhetően is. 

Iktatva: Utazás - Szállás

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011