0

Kedvenceink, a tésztaszószok

Kedvenceink, a tésztaszószok

Egy finom paradicsomos, húsos spagetti ebédre? Hiába a sok-sok negatív vélemény a szénhidrátban gazdag tésztafélékről, azért még mindig elmondhatjuk, hogy sokunk kedvencének számítanak a tésztaételek. Nagyon egyszerűen elkészíthetőek, így nem jelent gondot még kezdő háziasszonyoknak sem egy mennyei spagetti asztalra varázsolása. Az sem elhanyagolható szempont, hogy mai rohanó világunkban akár fél óra leforgása alatt elkészíthető a finomság.

A változatos formában tálalható tésztaételek között megtalálható a szinte mindenki által kedvelt bolognai spagetti, vagy ennek számos formája, melyek csupán ízesítés és összetevők terén különböznek egymástól. Ha nem biztos konyhai tudásában, választhatja az üzletekben kapható instant porokat, melyek segítségével még azok a férfiak is elvarázsolhatják a családot, akik egyébkén maximum a félig odaégett tojásrántotta és a pizza rendelés terén mozognak otthonosan, ami az ételeket illeti.

Ha azonban igazi, házias ízekre, zamatokra, és nem utolsó sorban egészségesebb, tartósítószerektől mentes összetevőkre vágyik, akár saját maga is elkészítheti a tésztaszószokat. A húsos, hagymás, gombás, vagy az alapvető összetevőnek számító, olaszos ízeket idéző paradicsom mellett ne feledkezzen meg arról sem, hogy a bazsalikom, az oregánó, vagy a fokhagyma adhatják meg azt az íz világot, mely mindenki ízlését elnyeri majd az asztalnál.

A diétás ételeket előnyben részesítve válasszon ehhez az étrendhez megfelelő tésztát, és a tejszínes sűrítés helyett válassza inkább a natúr joghurtot, vagy éppen a sűrített paradicsomot! A kulináris élvezetek garantáltak!

Iktatva: Egészség - Szépség

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011