0

Kate Moss divatos szemüvege és más New Yorki hírességek

Kate Moss divatos szemüvege és más New Yorki hírességek

Kate Moss nevét senkinek sem kell bemutatni, hiszen még ha nem is mozgunk otthonosan a trendek világában, az óriásplakátokról lépten-nyomon visszapillant ránk a sokak által különleges szépségű modellnek tartott nő. A szőkeség nem kisebb márka reklámarca volt már, mint például a Vouge. Ezen a képen például csillogó szemüvegével és irhabundájával látható, de számos arcát megmutatta már a fényképezőgép előtt. De kik azok a hírességek még, akik szintén szívesen vállalják egy-egy luxusmárka képviseletét?

A Police már nem egy olyan hírességet kért fel napszemüvegei reklámozására, akik kétségtelenül a hölgyek kedvenceinek számítanak. David Beckham, Bruce Willis, vagy Antonio Banderas is a márka képviselői közé tartoznak. 

Női sztárjainkat elsősorban a kozmetikai cégek találják meg, így többek között Jennifer Lopez, vagy Fergie már saját nevükkel fémjelzett parfümmel is büszkélkedhetnek. Természetesen a hírességek gyakran mutatkoznak egyedi irhabundákban vagy éppenséggel tiltakoznak az irha felhasználása ellen – nyilatkozott a borkabatbolt.hu bőrművesmestere. A terület igen kényes, hiszen az állatvédők folytonos küzdelmet folytatnak a kifutókon megjelenő ruhadarabok ellen, és az értük életüket adni kénytelen állatok érdekében.

Tény, hogy mai divat-, és megjelenés uralta világunkban sokan elveszítjük a realitáshoz való érzéket, és olyan külsőségeknek tulajdonítunk valódi értéket, amiről hosszú távon kiderül, hogy tulajdonképpen semmit nem érnek. A trendek, és a menő termékek, ruhadarabok beszerzése csak úgy válik hasznunkra, ha közben nem feledkezünk meg arról, hogy mindez miről is szól igazán.

Iktatva: Egészség - Szépség

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011