0

Hagyományos karácsonyfa díszítés

Hagyományos karácsonyfa díszítés

Rózsaszín műfenyő? Lila díszekben pompázó karácsonyfa? Sokak számára bizony extrémnek, és ízléstelennek tűnhet a bevásárlóközpontok kínálatában helyet kapott modern stílusirányzat, mely a hagyományos karácsonyfa díszítés elveivel merőben ellentétes. Míg a műfenyőkkel mára meg-megbarátkoztunk, és mind többen választják ezt a pénztárca-, és környezetkímélő megoldást, addig a piros-arany-fehér-színektől eltérő megoldásoktól még mindig idegenkedünk.

A díszek stílusának kiválasztás, a szín világ megálmodása gyakran a család szokásaitól függ, de hála a korrekt áron elérhető díszeknek, ma már azt is megtehetjük, hogy minden évben más színbe öltöztetjük fánkat. A hipermarketek, és webáruházak kínálatában mindenki megtalálhatja azt a stílust, amely közel áll szívéhez.

Azonban trendek ide vagy oda, az akár gyermekkorunk hangulatát idéző egy-egy különleges dísz még mindig sokaknál helyet kap az ünnepekkor a fán. A hagyományos karácsonyfa díszítés mára sem ment ki a divatból, hiszen a legtöbb családnál a piros, a fehér, az arany díszek dominálnak. Hasonlóképp kedveltek a természetes alapanyagból készült darabok is, melyeket ha nem egy műfenyőre aggatunk, hanem olyanra, melynek tűlevelei valóban szúrnak, akkor igazán különleges hatás érhető el velük.

Legyen szó a hagyományos karácsonyfa díszítés hagyományairól, vagy éppen a trendeknek megfelelő extrém színvilágról,  a lényeg minden esetben az, hogy a karácsonyfa betöltse a rá szabott szerepet, és fényénél a szeretet és az összetartozás érzése járja át a család tagjait.

Iktatva: Otthon

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011