0

Gyors fogyás hasról – lehetséges?

Gyors fogyás hasról – lehetséges?

A túlsúllyal küzdők körében az egyik legnagyobb problémát jelenti a hasi tájékon lerakódott felesleg. Az úszógumik nem csak látvány szempontjából elkeserítőek, de egészségi állapotunkra is rendkívül károsak. Kutatások kimutatták, hogy a hasi zsír nagymértékben hozzájárul a szív-, és érrendszeri betegségek kialakulásához, súlyosbodásához. De mi a teendő, ha még időben észbe kapott, és megszabadulna az utált kilóktól? Lehetséges a gyors fogyás hasról, vagy minden ezt ígérő készítmény és módszer csupán átverés?

Férfiak és nők ezrei dőlnek be azoknak a csodaszereknek, melyek állítólag edzés és éhezés nélkül szabadítanak meg a hason lerakódott kilóktól. Összetevők és hatékonyság ide vagy oda, a gyors fogyás hasról bizony olyan rózsaszín köd, melynek valóságalapja valljuk be, nem sok van.

A kemény, komfort zónán túli edzésekkel érhető el csupán eredmény, de mivel helyi fogyás nincsen, így fokozatosan tűnnek majd el a kilók – többek között az említett testrészről is. Azonban azt is fontos tudni, hogy a mozgás csupán harminc százalékban járul hozzá a sikerhez és az ideális testsúly kialakításához. A maradék hetven százalék egyértelműen a táplálkozáson múlik. 

Bár a gyors fogyás hasról nem lehetséges, de a cukor, a finomított szénhidrátok elkerülésével, mozgással és az ennek szerves részét képező futással rendkívül szépen megtisztítható a szervezet, mely során a súlycsökkenés is automatikusan beindul majd.

Iktatva: Egészség - Szépség

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011