0

Gyors fogyás edzéssel

Gyors fogyás edzéssel

Az elhízással és a plusz kilókkal folytatott küzdelem nem pusztán a vonzó külső miatt fontos, hanem egészségügyi okokból is. Számos betegség visszavezethető a túlsúlyra, így tartozzon bármelyik korosztályhoz is, ha felesleg van Önön, mindenképpen célszerű elgondolkodnia az életmódváltáson. Fogyókúrás csodaszerek tucatjai sorakoznak a boltok polcain, de előbb-utóbb minden fogyni vágyónak be kell látni, hogy testmozgás és étrendbeli megszorítások nélkül nagyon nehéz lesz megszabadulni a kilóktól. 

A gyors fogyás edzéssel csak akkor kivitelezhető, ha közben a táplálkozásra is odafigyelünk. Javasolt kerülni a finomított szénhidrátokat, és a cukortartalmú élelmiszereket, de természetesen az sem mindegy, hogy milyen formában készítjük el ételeinket. A panírozás, a liszttel történő sűrítés helyett célszerű más megoldást találni, főzelékeinket például saját anyagukkal is remekül sűríthetjük, panírozásra pedig akár zabpelyhet használhatunk.

S hogy milyen mozgásformát válasszunk ahhoz, hogy a gyors fogyás edzéssel megvalósulhasson? A kardió edzések egyértelműen hozzájárulnak a testzsírszázalék csökkentéséhez, legjobb döntés a futás, de akár otthona falai között is mozoghat ellipszis tréner, futópad, taposógép, vagy szobabicikli segítségével.

Természetesen nem hiányozhatnak a súlyzóval végzett gyakorlatok sem, hiszen az izomépítés szintén fontos része a kilóktól való megszabadulásnak. Amit feltétlen tartson szem előtt, az a saját komfortzónájának elhagyása, hiszen csak az ilyen irányú terheléssel érhetőek el eredmények. A zsírégetéshez idő kell, így kitartásra mindenképpen szüksége lesz, de változó alakját látva minden izzadással töltött perc megéri!

Iktatva: Egészség - Szépség

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011