0

Gyógyfürdők és apartmanok Budapesten

Gyógyfürdők és apartmanok Budapesten

Fővárosunk nem csupán történelmi nevezetességeivel és számos programajánlatával vívja ki a turisták megbecsülését, hanem a török hódoltság idejére visszanyúló fürdőkultúrájával is. A budapesti gyógyfürdők igen nagy népszerűségnek örvendenek mind a hazai, mind a külföldi turisták körében. Magyarország ilyen téren rendkívül jó adottságokkal rendelkezik, melyeket ki is használ az idegenforgalom élénkítésének szempontjából.

Mindegy, hogy a Széchenyi, a Gellért, a Szent Lukács, a Rudas, a Király, vagy a Rácz Fürdő mellett teszi le voksát, abban biztos lehet, hogy egyedülálló élményben lesz része, és maximálisan kipihenheti magát. Bár kétségtelen, hogy Budapest turisztikai kínálata nem merül ki a gyógyfürdők kínálatában, de ha a víz és a fürdőzés szerelmese, akkor mindenképpen érdemes felfedeznie a főváros ezen létesítményeit.

Nem tudja még, hogy milyen szállás lehetőséget válasszon Budapesten tartózkodása során? Ha nem kedveli a fényűzést, és talán pénztárcája sem engedi meg ezt, akkor az apartmanok tökéletes választásnak bizonyulnak. Családias hangulat, főzési lehetőség, és a kényelmet sem nélkülöző szolgáltatások várják, legyen szó akár Buda, akár a pesti oldal apartman kínálatáról.

A gyógyfürdők és apartmanok Budapesten tehát hozzájárulnak ahhoz, hogy a fővárosban tartózkodása tökéletesre sikeredjen, hiszen ahogy a cabudapest.hu munkatársa fogalmazott, ” Fürdőzni bárhol lehet az országban, de az igazi fürdő-kultúra iránt kiéhezve kizárólag Budapest kínálata képes csillapítani az étvágyat”. Az étlap pedig mint tapasztalhatjuk, igen változatos.

Iktatva: Utazás - Szállás

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011