0

Grillezés a kertben

Grillezés a kertben

Kedveli a finom falatokat, és szívesen kötné össze a szabadban való tartózkodást a sütéssel és egy jó társaságban eltöltött idővel? A grillezés tökéletes kikapcsolódás, mely bármelyik hétvége, vagy éppen hétköznap este hangulatát képes feldobni. A rekkenő hőségben sem lehet probléma a finomságok elkészítése, ha beszerez egy medencét kertjébe. Nem kell feltétlenül a legdrágább fajtákra gondolnia, egy egyszerű fémvázas is megteszi, és remek helyszínt biztosít a fürdőzésre, miközben a társaság szakács vénával megáldott tagjai finomabbnál-finomabb falatokat kísérleteznek ki a grillezés során.

Manapság már pár ezer forintos kerti grillek is beszerezhetőek, de ha nagyobb igényei vannak, és megengedheti magának, akár egészen profi felszerelést is vásárolhat. S hogy milyen alapanyagok elmaradhatatlanok egy finom grillezésről? Talán mondani sem kell, hogy a húsok képezik az alapot, s ehhez érdemes köretet választani. Azonban mielőtt a nyári melegben nehéznek bizonyuló rizs, vagy burgonya jutna eszébe, gondoljon inkább a legkülönfélébb színekben pompázó zöldségekre!

Ha sem kedve, sem hozzáértése ahhoz, hogy a húsokat maga pácolja, manapság számos ízesítésben kapható, előre pácolt húsfélék vásárolhatóak a hipermarketekben. Ne maradjanak el a mártások és szószok sem, bár tény, hogy a grillezett paradicsom, cukkini, hagyma íz világával semmi nem veheti fel a versenyt.

A hangulatért legyen a felelős a jó társaság, egy-két jéghideg sör, vagy egy fenséges rosé! A grillezés hangulata minden alkalommal meghálálja a bele fektetett energiát és anyagiakat!

Iktatva: Kert

Írj most.

Küldés
Sulinova.hu – vásárlás előtti tájékoztató oldal
2011